Gå til sidens hovedinnhold

Caroline er årets blogger

«Valgfusk» preget avstemmingen, men vi klarte likevel å kåre en vinner.

(SIDE2): I romjulen nominerte Side2-redaksjonen ti bloggere til kåringen av Årets blogger 2010. Dagene i etterkant har undertegnede mottatt flere e-poster fra frustrerte lesere og bloggere som har avslørt «valgfusk».

«Sinnabloggeren» Linnea Myhre beskrev på sin blogg søndag hvordan hun forsøkte å komme seg forbi Supermarie.net på lista, mens Marie selv slo tilbake mot jukseanklagene i dette blogginnlegget.

Det ble derfor nødvendig for Side2 analysere detaljene i avstemningen, og det viste seg at det verken var Marie eller Linnea som trakk det lengste strået i kåringen.

Årets blogger 2010 ble ingen ringere enn Caroline Berg Eriksen, bloggeren bak Fotballfrue.no som også er Norges nest største blogg.

Lønn for strevet
Caroline synes det er morsomt at Side2-leserne kåret henne som Årets blogger 2010.

- Det er alltid gøy å få anerkjennelse for jobben man gjør. Det viser jo at leserne virkelig liker bloggen min, og det setter jeg enormt stor pris på, sier Caroline til Side2.

- Det er så mange bloggere der ute i dag, så det kan være vanskelig å skille seg ut og lage noe virkelig bra, men når jeg blir kåret til årets blogger ser jeg selvsagt dette som et bevis på at man får lønn for strevet, sier hun.

Eventyrbryllup
Caroline har i året som gikk tatt med leserne på planleggingen av eventyrbryllupet som fant sted på en herregård i Sverige i juni i fjor. Her ble hun endelig en ekte fotballfrue da hun giftet seg med LSK-spilleren Lars-Kristian Eriksen.

Bryllupet ble selvsagt godt dokumentert på bloggen og i ettertid har leserne også fått være med på Carolines bryllupsreise til Maldivene.

Nå som bryllupsplanleggingen er over forteller Caroline at hun vil fokusere mest på trening, antrekk og hverdagslige ting på bloggen.

- Jeg kommer til å krydre litt med bryllupsidéer nå og da. Jeg får også ofte innspill fra leserne hva de ønsker at jeg skal skrive om, i tillegg liker jeg å ha en variert blogg, sier Caroline.

Sexblogg på 2. plass
På en god andre plass i kåringen av Årets blogger 2010 havnet sexbloggerne Flinkepiker.org, mens Supermarie.net, som trolig er blitt offer for juks av en eller flere av sine ivrige fans kom som nummer tre.

Her kan du se hele listen:

1. Fotballfrue.no
2. Flinkepiker.org
3. Supermarie.net
4. Linniiie.com
5. Anetteshus.com
6. Trines mektige matblogg
7. Nettenestea.com
8. Passionforbaking.com
9. Voe.blogg.no
10. Rachelnordtomme.blogg.no

Kommentarer til denne saken