(SIDE2): Siden i vår har du kunnet følge Årets Brillemodell på Side2. Til slutt hadde vi samlet 10 kandidater som møttes i Oslo.

Av disse ti var det Yassin El Hafedi (28) som trakk det lengste strået, og ble kåret til årets brillemodell.

- Det var helt sjokkerende. Det var så mange dyktige konkurrenter, og alle som var med er vinnere i mine øyne, sier den nykårede vinneren til Side2.

Årets jury besto av Per Sundnes, Maren Helly Hansen Sørbye fra stylingbyrået Pudder, blogger Anette Haga, og trendekspert og optiker i Specsavers, Kjersti Kolden.

Vinneren fikk dra til den nordiske brillemodell-finalen i London for å forsvare Norge, og har sjansen til å bli den nordiske vinneren som får reise til New York og et eksklusivt fotoopptak med tidligere supermodell og fotograf Helena Christensen.

Da vi møtte henne tidligere i år kunne hun fortelle at hun ser etter noen som klarer å skille seg ut ved hjelp av personligheten sin.

- Jeg ser etter et ansikt som kan bære briller, og et ansikt som kan vise personlighet på bildene. Jeg tror det kommer mange gode bilder fra Skandinavia, for skandinavene er interessante. De har fantastiske ansikter og vakre øyne, sa Christensen.

Les mer om det her: Fikk modelldrømmen oppfylt

I slutten av novembver ble det hele avsluttet, og vinneren ble altså danske Line S. Rasmussen som vant.

HTML EMBED
HTML EMBED