Nå strekker riktignok ikke arkivet til Spillmagasinet seg lengre enn 2002, men det har da kommet aldeles glimrende spill siden den gang?

Skriv gjerne din liste over tiårets beste sekserspill i kommentarfeltet.

Ønsker du se hele listen kan du klikke deg inn på den komplette listen. De seks beste sekserne det siste tiåret får du presentert i denne artikkelen.

1. Knights of the Old Republic (2003, Xbox, PC)

Spillmagasinets anmelder mente at «Star Wars: Knights of the Old Republic» alt i alt var det beste rollespillet, «Star Wars»-spillet og «Xbox»-spillet på år og dag. Vedkommende anbefalte alle med konsollen å kjøpe spillet. Det var rett of slett fantastisk bra.

Les anmeldelsen:«Star Wars: Knights of the Old Republic»

2. World of Warcraft (2005, PC)

«World of Warcraft» er en vidunderlig reise til en annen verden, og anbefales for alle som har behov for å komme seg bort uten å betale skjorta, skrev anmelderen i 2005. Det er stort, avhengighetsdannende, variert, pent og morsomt. At det passer like bra til de dedikerte som til de med en time eller to og avse i ny og ne, drar også opp.

Les anmeldelsen:«World of Warcraft»

3. Halo: Combat Evolved (2002, PC, Xbox)

Anmelderen mener «Halo» er et utrolig spill som man bare må ha i samlingen. Det har ingen feil, og kommer til å vare en veldig, veldig lang stund. Det gjør seg fortjent til statusen som juvelen i Xbox sin krone.

Les anmeldelsen:«Halo: Combat Evolved»

4. Resident Evil 4 (2005, PS2, Gamecube)

Ord yter ikke «Resident Evil 4» rettferdighet. Bare kjøp det, du kommer aldri i verden til å angre. Dette er et spill som får oss til å tenke på en terning med sju kanter, skrev en begeistret anmelder i spillmagasinet i 2005.

Les anmeldelsen:«Resident Evil 4»

5. Mass Effect (2007, Xbox 360)

Spillmagasinet var i ekstase i 2007 og skrev at dette er årets beste science fiction-historie, årets beste science fiction-film og sammen med de to tingene får du også årets beste spill. Kan man be om mer? Jepp, for «Mass Effect 2» og «Mass Effect 3» er visstnok i produksjon... Hurra.

Les anmeldelsen:«Mass Effect»

6. Half Life 2 (2004, PC)

Spillmagasinet er ikke større enn sine lesere, og hører på dere. Mange fortvilte over at dette spillet ikke var på listen og vi tar selvkritikk. Klart det bør være her! Anmelderen var jo i ekstase og skrev følgende: Hvis du overhodet er i tvil om du skal kjøpe «Half-Life 2», er det viktig å få frem hvilken fantastisk opplevelse spillet er. Jeg tror aldri jeg har vært borti et bedre spill, og hvis du bare er en promille lik meg, vil du garantert sitte igjen med den samme følelsen.

Les anmdeldelsen: «Half Life 2»

Skriv gjerne din liste over tiårets beste sekserspill i kommentarfeltet.