Gå til sidens hovedinnhold

Årets styreleder er kvinne

Grace Reksten Skaugen har som første kvinne blitt valgt til årets styreleder.

Prisen «Årets Styreleder» deles ut til styrelederen i Entra Eiendom, Grace Reksten Skaugen, og det er første gang prisen deles ut til en kvinnelig styreleder, ifølge en pressemelding.

NA24 - din næringslivsavis

- Det har blåst rundt Entra Eiendom den siste tid, men Grace har håndtert dette på en utmerket måte ved å tydeliggjøre hva som skjedde og trekke inn en objektiv tredje part til å granske saken, uttaler styreanalytiker Gunnar Eckbo som også har vært leder av juryen, i meldingen.

- Grace Reksten Skaugen har en klar og tydelig profil ved sin modenhet og autoritet som styreleder. Hennes eget styre i Entra Eiendom trekker frem hennes bidrag til godt strukturerte styremter, en årlig, gjennomtenkt møteplan og hun er meget dyktig til å prioritere riktige saker. I Entra Eiendom har det blitt etablert en styrekultur preget av åpenhet der styremedlemmene stiller kritiske spørsmål til forslag og disposisjoner fra ledelsen, står det videre.

Grace R Skaugen har sittet 3 år i Entra Eiendom styret som styreleder. Reksten har tre andre store styreverv i Statoil, Investor AB og Atlas Copco AB.

Reklame

Best i test påskeegg 2021