(SIDE2): Det hersker liten tvil om at Ari Behn har vært et av de «hotteste» navnene i nyhetene den siste uken.

Både aviser, fjernsyn og radio har vært krydret med intervjuer, kommentarer og friske meningsytringer både av Ari selv, hans støttespillere og ikke minst hans ivrige kritikere.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

De hyppige mediestormene rundt prinsessegemalens person vil ingen ende ta, for når kruttrøyken er i ferd med å legge seg kastes det igjen bensin på bålet.

Ellers som Ari selv sa til Dagbladet denne uken: «Nå er det slåssing på alle fronter».

Så, for å holde tritt med Aris mange tumulter, her er Side2s oversikt over duellkongens mange overensstemmelser, dueller og fantasifulle stunts - for ordens skyld i kronologisk rekkefølge:

Sprudlende
1993: Ari Behn og hans kameratgjeng, bestående av blant annet multikunster Jono El Grande og fotograf Per Heimly, proklamerer høylytt på Theatercafeen at de er «den nye vinen», noe som fører til bortvisning fra den populære restauranten.

Merket for livet
1999: Ari Behn debuterer med novellesamlingen «Trist som faen». Debutboka får terningkast 6 i VG, noe som resulterer i at Behn tatoverer en terning med seks øyne på sin høyre skulder.

Sint som faen
2001: Hotellkjeden Choice trykker en to-siders annonse i VG som spiller på at Ari Behn ikke ble invitert til kronprinsbryllupet.

Behn krever 350.000 kroner fra hotellkjeden, men saken ender med forlik der Choice overfører 100.000 kroner til Fattighuset i Oslo.

Hansken er kastet
2001: Dagbladets Kjetil Rolness skriver satiren «Prinsesse på vift» der han advarer dronning Sonja mot «svigersønnen fra helvete».

Ari Behn utfordrer Rolness til duell ved å kaste en maskinstrikket damehanske i Dagbladets redaksjon, men Rolness avslår invitasjonen.

Kjære dagbok
2002-2005: Redaktør Trygve Hegnar skriver fiktive Ari Behn-dagboknotater som trykkes i Kapital gjennom store deler av 2002.

Tre år senere får Kapital-redaktøren smake sin egen medisin da Behn skriver Hegnars dagbok, med særlig vekt på den store aldersforskjellen mellom Hegnar og hans kjæreste.

«Nå høres jeg kanskje langsint ut, men det er jeg ikke. Men jeg glemmer aldri», sier Behn til Dagbladet.

«Dritsexy»
2005: Popstjernen Robbie Williams hetser Ari Behn på NRK-programmet «Først & sist».

«Du er glatt, forblåst og sofistikert», uttalte Williams.

Behn tar imidlertid kritikken med knusende ro, og uttaler til Dagbladet at han syntes Williams var «dritsexy».

Faktisk fiksjon
2006: Aris tredje bok «Entusiasme og raseri» ligger tett opp til virkeligheten, og det spekuleres i om en av hovedpersonene i boken egentlig er Aris tidligere kjæreste Anne-Kat Hærland.

Behn insisterer imidlertid på at han skriver fiksjon, og understreker i NRKs bokprogram at dersom hovedpersonen hadde vært Anne-Kat hadde boken stoppet opp på side 10.

Smykker seg
2007: Ari Behn lanserer egendesignet servise med påfuglmønster, noe som imidlertid ikke blir like mottatt av etablerte designere.

«Hver dag er en fest og jeg er et smykke», sier Ari til fremmøtt presse under lanseringen av porselensserviset.

Les også: - Jeg er et smykke

Personaltrøbbel
2009 - dd: Ari Behn tar bladet fra munnen for første gang på flere år, og kommer med kritikk mot tidligere soussjef ved slottet Carl-Erik Grimstad.

I et e-post-intervju med VG uttrykker Behn misnøye med at Grimstad stadig kritiserer monarkiet og hans familie.

«Han påberoper seg autonomi og troverdighet etter å ha arbeidet tre år på slottet, uten å ha fått fornyet arbeidskontrakten», sier Behn til VG.

Behn skriver for tiden på sin nye bok, der en av karakterene etter sigende skal være inspirert av Grimstad.

Språkvask
2009-dd: Språkprofessor Finn-Erik Vinje kritiserer Ari Behn og Märtha Louises valg av barnenavn på sin blogg .

«Teoretisk foreligger altså den risikoen - må Gud forlyde - at vi får et statsoverhode i Norge som heter dronning Emma Tallulah! Derfor, og av en rekke andre grunner, er det på tide å avskaffe monarkiet», skriver Vinje.

Behn møter kritikken i Dagbladet der han hevder at den nå pensjonerte språkprofessoren har en politisk motivert kritikk mot ham og hans familie.

Les også: - Jeg skjemmes!

Byløve
2009: Se & Hør trykker en kritisk lederartikkel samt en reportasje med bilder av Ari Behn og hans venner på byen i Sverige.

Bilder av Ari Behn som klemmer og kysser en blond kvinne på kinnet ledsages av kommentartittelen «Hvorfor gjør du dette, Ari», og oppfattes av Ari Behn selv som en tilsiktelse til utroskap.

Bar(e) bråk
2009: Ari Behn kommer i håndgemeng på kjendisfest i Oslo da kunstner Aune Sand krangler Per Heimly, Aris venn. Det hele ender med at både Ari Behn og Per Heimly går over ende.

LES MER HER: Ari i nattklubb-bråk

Er det noen tumulter, dueller, stunts eller andre fargerike historier vi ikke har fått med oss - skriv i kommentarfeltet nedenfor!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!