Gå til sidens hovedinnhold

- Bruker bråket hemningsløst

Ari Behn om sin kommende roman.

(SIDE2): Ari Behn har kommet med flere sterke utspill i media den siste tiden. Han har blant annet tatt et oppgjør med Slottets tidligere soussjef Carl-Erik Grimstad, og slaktet forfatter Erlend Loe fordi Behn mener han harselerer med konen prinsesse Märtha Louise i en av sine barnebøker.

Da Behn var på premieren til Harald Zwarts nye «Pink Panter»-film i Fredrikstad onsdag, innrømmet han at den siste tidens bråk blir romanstoff.

- Jeg skal bruke alt hemningsløst, sier Behn til VG, og fortsetter:

- Men dem som hevder at jeg har gjort dette av markedsmessige hensyn tar grundig feil. Jeg er vanligvis glad i folk, men når jeg får nok, blir jeg veldig rasende. Slik er mitt temperament.

Bok om kort tid
Behn mener videre at han kun har tatt oppgjør med dem som de han beskriver det har vært lummert med gjennom flere år, og nevner Carl Erik Grimstad, Finn Erik Vinje og Erlend Loe.

Prinsessens ektemann kommer med ny roman til høsten. Han har tidligere skrevet blant annet «Trist som faen», «Bakgård» og «Entusiasme og raseri».

Ikke begeistret
«Den rosa panteren 2», med Harald Zwart som regissør og Steve Martin som Inspector Clouseau, er så intenst umorsom at det er vanskelig å minnes at denne filmfiguren en gang var stor komediekunst, skriver vår anmelder.

LES HELE ANMELDELSEN: Plump og pinlig panter

Kommentarer til denne saken