(SIDE2): Ari Behn trykker Charter-Svein til sitt bryst. Det skal man i alle fall tro, ifølge et radiointervju Behn gjorde med P4 på søndag.

- Jeg er fascinert av en fyr som Charter-Svein. Det er noe veldig norsk over han og det er noe en utrolig hyggelig og folkelig ved Charter-Svein, sier Ari i intervjuet med P4.

- Han er en energibunt som bare ruller og går og drar fram noen dikt innimellom. Han er nesten en sånn «larger than life»-karakter som er fascinerende, og som jeg har sett på dette «Charterfeber», sier Behn.

Har stor sans for programmet
Ari sier han har stor sans for «Charterfeber».

- Jeg har sett på «Charterfeber» og der har du et utsnitt over typiske nordmenn. Det er et fascinerende program å følge sosiologisk eller som et kulturstudie. Da er jo Charter-Svein en av de villeste og mest hysterisk morsomme jeg har sett på lang tid.

Her kan du høre den delen av intervjuet som går på Charter-Svein:

HTML EMBED

Da Ari Behn kom ut med sin nye bok skrev Side2 at forfatteren viet nesten 20 sider av det nye boka si til å gjøre narr av en figur som minner svært mye om Alexander Rybak.

Figuren heter Slåtte-Per.

«Han har tatt med seg fiolinen og begynner å spille Fanitullen da jentene på araberhestene er på sitt mest vågale, slåtten som ifølge tradisjonen ble spilt av Fanden sjøl. Han høster jubel for nasjonalromantikken da han avslutter med salto fra masten og går på hodet i champagnesjøen med fele og bunad», skriver Behn i boka.

I Intervjuet med P4 avkrefter derimot Ari dette.

- Det er Charter-Svein! nærmest roper Ari intervjuet.

- Har aldri opplevd at han har sagt noe intelligent
Ari benytter også anledningen, nok en gang – til å gå til angrep på tidligere soussjef på Slottet, Carl-Erik Grimstad.

- I vinter da jeg tok dette med Grimstad – det er kanskje noe av det fineste jeg har gjort. Jeg måtte bare gjøre det for å bli kvitt gruff, sier Ari Behn til P4.

- Jeg har aldri opplevd at han har sagt noe direkte intelligent, sier Ari i intervjuet.