(SIDE2): I onsdagens Nett på sak tar sjefredaktør Gunnar Stavrum for seg Ari Behns mange krumspring de siste ukene.

- Da jeg ikke trodde han hadde mer å by på, slo Ari Behn til igjen. Nå får den populære forfatteren Erlend Loe unngjelde. Stå på Ari!, skriver Stavrum med henvisning til Aris utspill i Dagbladet onsdag.

Her tar forfatteren og prinsessegemalen for seg forfatterkollega Erlend Loe.

- Erlend Loe er et furubord i norske hjem. Enkel å montere. Slitesterk og ubehjelpelig firkantet i formen, skriver Behn i sitt leserbrev.

Les hele saken her: Behn går i strupen på Loe

Utfallet mot forfatterkollegaen kommer etter at Loe kritiserte Ari i sin blogg.

- Jeg mener i utgangspunktet lite om Ari og det kan godt være han har en god sak mot tidligere soussjef på slottet Carl-Erik Grimstad (...) Men Aris opptreden på Skavlans svenske talkshow sist fredag er noe av det pinligste jeg har sett på tv på veldig lenge, skrev Loe.

Stavrum går langt tilbake i sin oppsummering av Behns mange utspill og stunts, blant annet da Ari for mange år tilbake ble han kastet ut fra Theatercaféen etter å ha proklamert at «Vi er den nye vinen» fra restaurantens balkong.

Videre lister Stavrum opp flere av de mest omtalte Ari-episodene.

- For første gang har vi fått en profesjonell posør på plass i kongefamilien. Passende nok har han selv valgt påfuglen som symbol på sitt porselensdesign (!), skriver Stavrum.

Han avslutter sin kommentar slik:

Ingen har gjort mer for oss republikanere enn Ari Behn.
Vi er deg evig takknemlig.
Takk, Ari Behn!

Les Stavrums Nett på sak i sin helhet her: Takk, Ari Behn!

- Kom deg hjem til Märtha, Ari!
Samlivsekspert Åsa Rytter Evensen gikk hardt ut mot Ari Behn tirsdag. Kritikken kom etter at Ari, svirebror Per Heimly og lillebror Espen Bjørshol Solberg ble knipset i morsomt lag på torsdagens Costume-fest i hovedstaden. Festen endte med i håndgemeng for følget da de møtte Aune Sand på utestedet barbeint.

Les hele saken: Ari i nattklubb-bråk

- Kanskje det er på tide at Ari er hjemme med tre barn mens Märtha får gå på byen og slå ut håret? Så får han se hvordan det er å sitte der hjemme alene, sa Rytter Evensen til Her og Nå tirsdag.

Denne kritikken kom samtidig som det svenske rojale ukebladet Damtidningen gikk så langt som å fastslå at skilsmissen er et faktum under tittelen: «Snart skilt prinsesse søker ny mann».

Behn lot seg ikke tirre av kritikken og ryktene tirsdag, og via sin pressetalskvinne Inez Andersson overså Ari Behn ryktene med følgende melding til Side2 tirsdag:

- Det finnes media av slikt kaliber i alle vestlige land.

Les hele saken: - Kom deg hjem til Märtha, Ari!