(SIDE2): Mener du det er noen som absolutt burde vært med på listen, eller som definitivt ikke burde vært med? Si din mening nederst.

1. Ari Behn
Vår sjefredaktør, Gunnar Stavrum, takket Ari for hans jobb med å avvikle kongehuset.

Vi er mest imponert over at denne mannen som begynte med en serie noveller på Kolon Forlag i 1998, og den gang med stotrende diskusjoner med Faldbakken og Staalesen, har kommet helt til det som var Drammensveien 1 .

Ari Behn er en av de få fargeklattene som finnes i Norge. Han er på mange måter regnbuen bak regnet eller for den sakens skyld - smørklatten midt i grauten. Vi er levende imponert over en mann som kan snakke rett fra levra som om den var plassert i ganen kontinuerlig.

Så selv om hans eks-kjæreste ikke lenger er fast inventar på fredagskvelden på NRK kan fortsatt Ari være midtpunkt. Strålende!

Les også:
Ari Behns mange fronter
Behn går i strupen på Loe
Ari i nattklubb-bråk
- De sikter til utroskap

2. Marianne Aulie
Kunster? Vel, først og fremst er Marianne Aulie flink til å skaffe seg selv opmerksomhet. Veldig ofte gjennom nakenstunt.

Les hele Marianne Aulies skandalehistorie her: Lesbekyss, nakenbilder og sjampis-spruting

Vi er imponert over Aulie på en litt annen måte enn Ari. For Marianne klarer å kombinere sine oppmerksomhetsgivende greier med salg av kunst.

3. Mina Hadijan
P3-Mina ble til Radio Tango-Mina og TVNorge-Mina. Det ble ikke mindre skandaler av det. Imponerende nok er folk overraskende over at hun faktisk snakker fra levra. Det burde man vel kanskje fått med seg?

Les også:
Kjæresten er 8 år yngre
Sparket etter Dildo-dunk
NRK sparket P3-Mina

4. Pia Haraldsen
Pia er en av de få kjendisene på denne listen som har klart å skape skandaler utenfor Norge også med sine stunt for Otto Jespersen. Det står det respekt av. Virkelig respekt av.

Les også:
Pia nektes USA-visum

5. Rune Rudberg
Det er greit at det faktisk er en stund siden han var framme, i hvert fall noen måneder - men Rune er nå alltid Rune, da.

Les også:
Henges ut med sex-bilde

6. Kristopher Schau
Det har vært sex på scenen og en del annet for Kristopher Schau, men det er vel «Fuck for Forest» de fleste husker.

Les også:
De største nettsjokkene

7. Mette-Marit
Vi skal være de første til å innrømme at de fleste sjokkene om Mette-Marit de siste årene har vært fabrikert fra tysk presse, men før var det en god del av dem. Den fremtidige dronningen var vel kontroversiell på ordentlig før, og nå kun i tysk presse.

Les også:
- Mette-Marit blir Hollywoodfilm

8. John Arne Riise
Det har blitt litt for stille rundt John Arne Riise etter at han dro til Italia. Vi skylder det på italiensk sladderpresse som ikke har gjort en god nok jobb. Skjerpings, Paolo!

Les også:
3000 fikk Riises nummer

9. Tor Milde
Tor Milde er en god venn av kjendispressen i Norge, i hvert fall noen utgivelser. Han er det nærmeste vi har en norsk Conan, men etterligner også Jan Thomas bra.

10. Jan Thomas
Nei, vi kom ikke unna Jan Thomas. Vi prøvde, men etter at demonstrantene nærmest angrep han så....