(SIDE2): Med et kamerateam på slep har Ari Behn og fotografkompisen, Per Heimly (38), oppsøkt uvanlige miljøer og spesielle mennesker rundt omkring i verden.

Les også:Må ha politibeskyttelse

Resultatet av reisen er NRK-programmet «Ari og Per», hvor tv-seeren i seks episoder får et innblikk i de to vennenes reiseopplevelser.

Allerede fra første stund er det tydelig at hovedpersonenes mye omtalte privatliv refereres til med en god porsjon humor og selvironi, noe som utvilsomt er med på å sette et svært personlig preg på dokumentarserien.

- Klart jeg er romantisk
Det er jo ikke til å komme utenom at Behn er gift med prinsesse Martha Louise, og allerede fra første sendeminutt refererer de to kameratene til Behns sosialstatus.

- Jeg vet du er en drømmer og romantiker, men er du romantisk? spør Heimly.

- Ja, jøss jeg er gift med en lysfontene, klart jeg er romantisk. Jeg er vel litt over gjennomsnittet der, svarer han.

- Litt som Las Vegas
I NRK-seriens premiereepisode går turen til Tokyo.

Formålet med reisen er å få et innblikk i miljøet rundt de såkalte hostklubbene i den japanske hovedstaden. Disse klubbene er arenaer kvinner oppsøker for å få oppmerksomhet og nærhet fra en mann. Dette er ingredienser som ofte er svært fraværende i et japansk samliv, og det er også nettopp derfor Behn og Heimly har valgt å besøke den tett befolkede hovedstaden.

Oppmerksomheten kvinnen får på de populære hostklubbene er av ikke-seksuell karakter, og tilbys av unge og tiltrekkende menn som tjener opp mot 55.000 kroner per måned for å flørte og drikke seg full på kundenes regning.

- Alt er større enn livet. Det er litt som Las Vegas, og kundene er under den forståelse at de kan komme her, slippe seg løs og leke. Det som skjer i Vegas, forblir i Vegas. Dette er litt av samme konseptet, forklarer La Carmina, en japansk sosiolog og ekspert på kjærlighet.

- Stor påfugl
Mennene som tilbyr sine tjenester på disse klubbene, ser på seg selv som superstjerner, noe som kommer tydelige fram hvordan de kler seg og ter seg.

- I enhver kultur må man ha en påfugl som skiller seg ut, forklarer Carmina.

- I Norge har vi en stor påfugl, og det er han, skyter Heimly inn, og peker på Behn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Makeover
På en noe humoristisk måte gjør også Heimly og Behn naturlig nok seg klar, for å prøve seg på oppgaven som klubbverter.

De får begge en makeover for å få et utseende som passer bedre inn i de spesielle klubbene, samt ligne mer de japanske kvinnebedårerne som livberger seg på forførelsens kunst.

«Ari og Per» sendes på NRK1 fredager kl. 22:30.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skandale-TV
Dette er derimot ikke første gang Behn lager TV.

For ti år siden fulgte et kameratema fra den nedlagte TV-kanalen Metropol med Behn til Las Vegas. Serien ble i ettertid mye omtalt, spesielt fordi en av scenene viser Behn på et hotellrom med to polske jenter som både sniffer kokain og er tydelig beruset.

SE KLIPPET HER:

HTML EMBED