(SIDE2): Ari Behns kropp begynner å ligne et lite kunstverk.

Familiefar
Foruten den mye omtalte sekserterningen på skulderen og den store slangetatoveringen som bukter seg nedover Behns ene arm, er Marthas ektemann også prydet med noen andre svært så personlige tegninger.

Forfatteren har nemlig tatovert inn navnet til sine tre døtre bak på ryggen, og Behn føyer seg dermed inn i rekken av flere kjendiser som har gjort akkurat det samme.

Men som om ikke dette var nok har også Behn gjort sitt for å vise sin kone, prinsesse Martha, sin respekt. Over døtrenes navn har han nemlig tatovert inn to hjerter samt en «M» og en «A» - bokstaver som mest sannsynlig symboliserer ekteparets navn.

- Jeg spiser deg som en dårlig sjokolade
Det er i NRK-serien «Ari & Per» Marthas ektemann blotter overkroppen og viser fram sin kroppskunst.

Les også:- Jeg er gift med en lysfontene

I fredagens episode er han sammen med fotografkompisen Per Heimly i Salford utenfor Manchester. Her er de for å besøke en gruppe irske Sigøynere, og Behn skal blant annet inn i bokseringen med den beryktede Sigøynergudfaren Patric «Paddy» Doherty.

Doherty er svært beryktet både i og utenfor Sigøynermiljøet. Selv om han livnærer seg på å selge biler tjener han også penger på å stille opp i boksekamper, og ryktene sier at han både biter av og svelger kroppsdeler under kampens hete.

- Jeg spiser deg som en dårlig sjokolade, sier Doherty oppriktig når de to guttene spør han om det ryktet tilsier er sant.

Men hvorfor svelger du?, spør Behn.

- Alle er forskjellige. Jeg vil ikke spyttet det ut. Jeg vil vise familien at om de kommer tilbake til meg så vet de hva som skjer med de, svarer Sigøynergudfaren.

- På samme plass
Behn er naturlig nok ganske nervøs for at han skal i møte Doherty i ringen for en mer eller mindre vennlig omgang med knyttnevene. Men da de to gjør seg klar for en treningsrunde avslører slosskjempen en mykere side av seg selv.

Den irske sigøyneren har nemlig alle sine ti barns navn tatovert på ryggen, og da kan heller ikke Behn skjule hva slags kunst han har på kroppen.

- På samme plass! Utbryter en storfornøyd Doherty når han får se ryggen til Behn.

«Ari og Per» ser på NRK 1 på fredager klokka 22.30.