(SIDE2:) - Ari Behn og Per Heimly skal lage en annerledes portrettserie, der de skal møte vanlige mennesker. Det er ennå tidlig i prosessen, konseptet er ikke helt ferdig, men serien skal vises på NRK neste år, sier prosjektleder Barbara Jahn i NRK til VG.

Behn og fotografvennen Heimly ønsker ikke selv å kommentere den kommende TV-serien. Men begge to skal være på skjermen i portrettserien som produseres av Rubicon.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Noe helt annet
Rubicon-sjef Lasse Hallberg sier til VG at det ikke er klart når programmet skal sendes. Men han har god tro på konseptet.

- Det er veldig gøy og veldig spennende. Vi tror det blir bra, selv om det er tidlig å si. Det er over ti år siden jeg pratet med Ari om å lage et TV-program, og selv om det vi lager nå er noe helt annet, er det veldig moro, sier Hallberg.

Behn lagde TV sist for daværende Metropol-TV. Han sto for en slags reisereportasje fra Las Vegas.

Heimly og ektemannen til prinsesse Märtha Louise har vært venner siden begynnelsen av 90-tallet. Men vennskapet har til tider vært turbulent. De to ble blant annet uvenner da Heimly solgte private bilder til Se og Hør like før bryllupet til Behn og Märtha Louise. Nå er imidlertid Heimly og Behn gode venner igjen. Sammen med komponisten Jono El Grande, dikteren Bertrand Besigye, musikeren Alexander Stenerud og smykkedesigneren Owe Egon Grandics, utgjorde de tidligere kjernen i kunstnergjengen «Den nye vinen».