(SIDE2:) På kjendisfest med Kristian Valen og kjæresten Carina Ryerson.

Ari Behn og makker Per Heimly er for tiden i LA i forbindelse med innspilling til sitt program «Ari og Per».

Programmet har til nå vært sendt på NRK, men det er nå er det produksjonsselskapet Monster som lager en ny sesong for TV Norge, det bekrefter kanalen.

- Vi kan bekrefte at vi er i gang med produksjon av programmet som Ari Behn og Per Heimly skal lage for TVNorge. Ari og Per har tidligere vist at de har en unik formidlingsevne. De har allerede vunnet Gullruten, og deres utradisjonelle og morsomme betraktninger kommer til å gjøre seg godt på TVNorge, sier programsjef Jarle Nakken.

- Innspilling i Los Angeles
Han forteller at prosjektet består av åtte episoder og premieredato er foreløpig ikke spikret. Kanalen vil videreføre det arbeidet Ari og Per har gjort tidligere, men det er også nye elementer og andre overordnede drivere i programserien.

- Ari og Per er nysgjerrige, interesserte og utrolig gode på å snakke med folk de møter. Det blir sentralt også hos oss, sier Nakken.

- Gutta skal besøke ulike land, uten at vi for øyeblikket vil røpe akkurat hvor de skal. Det stemmer at de har gjort en innspilling i Los Angeles, men jeg vil gjerne bevare spenningen for seerne en liten stund til, og ikke fortelle så mye mer enn det foreløpig, sier han.

På kjendisfest
Mens de var i byen besøkte de komiker Kristian Valen og hans kjæreste Carina Reiersen.

Reiersen la fredag ettermiddag ut et bilde på sin Facebook-profil, som viser Behn og Heimly i festlig lag med henne selv, Valen og en venn.

Også Kristian Valen skriver på sin Facebook-profil at Ari og Per er i USA i forbindelse med sin nye TV-serie. Ifølge Valen var det en svært vellykket fest og nachspiel. Amerikanerne klarte ikke å holde tritt med de norske «vikingene».

Valen og Reiersen bor for tiden i Los Angeles, og har den sist tiden omgått en rekke kjente personer. De var nylig på fest med den norske musikkprodusenten Ray Kay, samt den verdenskjente amerikanske tennisspilleren Vince Spadea.

Bildet er tatt under en fest i Beverly Hills, i det som tidligere var huset til skuespiller Eddie Murphy.

For noen uker siden var Valen og Reiersen dessuten på utkledningsfest sønnen til filmstjernen Tom Cruise, Connor Cruise. Ifølge Valens Facebook-profil var det en svært vellykket fest.

Carina og komikerkjæresten møtte nylig også den amerikanske stjernekomikeren Jon Lovitz, som er best kjent fra det populære satireprogrammet Saturday Night Live. På Facebook-profilen sin skriver hun at hun elsker livet i LA.