(SIDE2): Det er ikke første gangen Ari Behn reiser ut i verden for å lage TV, men det er likevel ikke lett i vite hva man kan forvente når han får et kamerateam med seg og drar.

Se Aris mye omtalte Vegas-tur nederst

Det har han nå gjort sammen med sin gamle venn Per Heimly, og nå er flere av bildene fra deres reise sluppet.

I programmet «Ari og Per» som har premiere på NRK førstkommende fredag får man se de to oppsøke uvanlige miljøer.

Blant inntar de det mannlige «geisha»-miljøet i Tokyo, sloss med den kompromissløse sigøynerkongen Patrick Doherty i Manchester og lever blant transvestitter i Barcelona, skriver NRK.no.

På bildet over ser du Ari og Patrick Doherty, sigøynerkonge fra Manchester. I en av episodene flytter Ari og Per inn i en campingvogn hos ham - og Ari møter ham altså i bokseringen.

Ble slått ned

Tirsdag skriver Daily Star at Patrick Doherty som i Storbritannia går under navnet Paddy Doherty måtte få politibeskyttelse etter at han skal ha brutt sigøynernes uskrevne lover.

Den 51 år gamle slåsskjempen skal ha gått til politiet etter at hans egen fetter angrep han. Angrepet skal ha påført han to brudd i kjeven, og dermed endte det hele i retten.

Sigøynermåten å gjøre opp dette på skal ifølge avisen være et godt gammeldags håndtrykk, og at politiet ble innblandet skal ha forårsaket sinne blant sigøynerne.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mandag ble fetteren frikjent til jubel fra rettsalen. Patrick Doherty var ikke selv til stede i retten, men skal ha hatt to politimenn som sto vakt utenfor campingvognen hans i frykt for hevn fra andre sigøynere for at han brøt deres kodeks.

Kjent fra TV

Paddy Doherty hevder at han er en hardhaus, men vi synes han bruker tjuvtriks. Slike ting ordner vi normalt opp i selv, skal fetterens far ha sagt til avisen.

Når han vitnet skal Doherty selv ha sagt at han spilte en rolle når han var en hardhaus foran kameraene, men at han egentlig var en «fredsmegler».

Doherty har blitt kjent i England gjennom dokumetarserien «Big Fat Gypsy Weddings» som følger sigøynerne og deres liv på veien.

Han er også en kjent bokser, og har blitt frontet i dokumentarserien «Danny Dyer's Deadliest Men». Her fremstilles han som alt annet enn en «fredsmegler», og serien har vært med på å skape hans image.

Et klipp fra den ser du under. Ikke så vanskelig å se hvor Guy Ritchie fikk inspirasjonen til filmen «Snatch»...

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

HTML EMBED

Pers rolle i «Ari og Per» er ifølge programomtalen fotograf, mens Ari er den som går på menneskene med sedvanlig åpenhet og vitebegjær.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Vi sensurerer ikke oss selv i det hele tatt – og mye er pinlig. De har for eksempel klippet bort den ene karaokesangen jeg faktisk hadde inne, sier Ari Behn til NRK.

De to har hatt sine krangler som har vært behørig dekket av media, men nå roser de hverandre.

– Jeg kunne aldri gjort dette uten Per. Han gjør meg bedre, sier Ari Behn.

Fredag blir det dobbel dose med Ari Behn og Per Heimly ettersom begge også er gjester hos Skavlan.

Mye omtalt roadtrip
Det er som sagt ikke første gang Ari Behn drar u t i verden for å lage TV. For over 10 år siden dro han til Las Vegas for den nå nedlagte tv-kanalen Metropol.

Blant annet ble en scene der han var på et hotellrom med to polske jenter som mens kameraet filmet sniffet kokain fra bordet svært mye omtalt.

- Nå skal vi ned for å røyke pot, det er det folk har lyst å gjøre nå. Sånn er det jo bare med bratsa i USA. Med noen polske kjerringer, sa Ari Behn før innslaget.

Opptakene lever sitt eget liv på YouTube enda. Og mens du lader opp til fredagens premiere på NRK kan du se Ari Goes Vegas i videovinduene under.

HTML EMBED
HTML EMBED