Gå til sidens hovedinnhold

- Kom deg hjem til Märtha, Ari!

Samlivsekspert ut mot Ari Behn. Han lar seg ikke tirre av kritikken.

(SIDE2): I tirsdagens utgave av Her og Nå går samlivsekspert Åsa Rytter Evensen ut mot Ari Behns (36) festing i forrige uke.

Ari, svirebror Per Heimly og lillebror Espen Bjørshol Solberg ble knipset i morsomt lag på torsdagens Costume-fest i hovedstaden. Festen endte riktignok i håndgemeng for følget.

Les også: Ari i nattklubb-bråk

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kritisk
Åsa Rytter Evensen sier til ukebladet at Ari som småbarnspappa med en fire måneder gammel baby burde holde seg hjemme med kona.

Hun kritiserer 36-åringens fuktige bytur skarpt og mener han heller burde vært sammen med prinsesse Märtha Louise (37) i den stormfulle tiden det har vært for Ari siden hans utfall mot slottskritiker Carl-Erik Grimstad for drøye fjorten dagen siden.

- Kanskje det er på tide at Ari er hjemme med tre barn mens Märtha får gå på byen og slå ut håret? Så får han se hvordan det er å sitte der hjemme alene, sier samlivseksperten til ukebladet.

Spekulasjoner
Byturen med gutta har skapt furore i både inn- og utland, og i Sverige har det nøret oppunder skilsmissespekulasjoner.

Det svenske rojale ukebladet Damtidningen har gått så langt som å fastslå at skilsmissen er et faktum under tittelen: «Snart skilt prinsesse søker ny mann».

Via sin pressetalskvinne Inez Andersson overser Ari Behn ryktene med følgende melding til Side2 tirsdag:

- Det finnes media av slikt kaliber i alle vestlige land.

Festing
Etter festingen før helgen og to uker med et enormt mediekjør tar den svenske hoffreporteren i sin blogg hos for bladet Damtidningen Märthas side, og mener Ari for lengst har tråkket over alle grenser for hva normal oppførsel som småbarnspappa burde være.

Ari har måttet tåle kritikk den siste uken fra den kulørte pressen og gikk krast ut etter Se og Hørs oppslag fra hans bytur på Stureplan i Stockholm. Der tok paparazzifotografer bilder av Ari som klemmer en god venninne.

- Det er helt tydelig at de spekulerer i utroskap, mente Ari og svenske medier kastet seg på rykteflommen.

Les mer her:- De sikter til utroskap

- Skilles
Damtidningens reporteren skriver videre i bloggen at det er ikke bare sin egen prinsessen Ari svikter, men hele Norge er skuffet over hans oppførsel på byen før helgen.

- Det er nå helt klart at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles. Hvem vil ha en sånn mann som nattetid er ute og henger med andre jenter. Er man attpåtil giftet inn i den norske kongefamilien er skandalen et faktum, skriver Åsa Bönnelyche i sin blogg.

Svensk Damtidning har snakket med Ari om utroskapsryktene som ble brakt på bane forrige uke og han svarte:

- Märtha og jeg har det veldig fint sammen, sa han til bladet før innspillingen av «Skavlan».

Les også: Behn hos Skavlan: - Tøft for kona

I etterkant av saker i norske nettaviser har nå den svenske hoffbloggeren endret sine bombastiske utsagn i bloggen og satt et spørsmåltegn bak skilsmisse.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar