STOCKHOLM KONSERTHUS (SIDE2): Ari Behn (37) og prinsesse Märtha Louise (38) har hatt noen svært travle dager med mye fest og moro – men også mye reising fram og tilbake til Stockholm på under tolv timer.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Storform
Men Ari var i storform da han og Märtha Louise kom på den røde løper til gallaforestillingen i Stockholm konserthus fredag kveld.

Paret vinket og smilte til fotografene, klar for fest igjen etter en rask tur hjemom i Norge for overvære eldstedatter Maud Angelicas skoleavslutning på Steinerskolen.

Men hovedpersonene var selvsagt et forelsket brudepar - med det man kan anta er litt nerver før den store dagen...

Les mer her:Se, så forelsket!

Les også:Madde hylles

Se bilder nederst i saken!

Mye reising
Ifølge Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, reiste paret hjem i dag morges etter den store festen på Drottningholm torsdag kveld.

- Det er imponerende gjort, etter å ha festet langt på natt har de reist tilbake til Norge for å være med på skoleavslutning. Det viser at midt opp i dette, er de også opptatt av å være foreldre som alle andre, sier han til Seher.no.

Märtha Louise imponerte da hun stilte på den store festen i norsk design – hennes fargerike kjole er signert en av Mette-Marits store designfavoritter, TSH.

Les mer her:Helt riktig, Märtha

Rørende
Gallaforestillingen varte i to timer med mye sang og hyllest til det kommende ekteparet.

- Dette er en kveld i kjærlighetens tegn, sa konserthuset sjef til brudeparet.

Flere sanger fikk både Victoria og Mette-Marit til å bli så rørt at tårene trillet. På slutten av kvelden kom to barn fra koret bort til Victoria og Daniel og sang til dem – da slappet den kommende prinsen helt av og smilet kom.

Daniel er helt tydelig svært forelsket i sin kommende kone, men han var åpenbart ikke helt komfortabel med all oppmerksomheten.

Lørdag blir det selvsagt langt mer intenst for dem begge – følg med for live dekning av bryllupsdagen her på Side2 og på Side2s kongeblogg!

3413