Gå til sidens hovedinnhold

- Ni av ti journalister vil ha meg i en rettssal

Ari Behn er sikker på at norske medier tar litt ekstra hardt i ham. Men han har lest konas selvhjelpsbok.

(SIDE2:) I morgen, onsdag, skal Ari Behn være gjest hos Thomas Seltzer på «Trygdekontoret» på NRK3, melder NRK.no

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Valgt seg ut få
Det er det eneste TV-intervjuet Ari Behn gjør i forbindelse med slippet av hans nye roman «Vivan Seving etc.». Behn sier til Seltzer at han bare har måttet innfinne seg med at media slår opp alt han sier, som MASSIV-intervjuet han gjorde for en knapp måned siden.

LES MER: Gjør narr av seg selv og kjendis-Norge

- Ni av ti journalister vil ha meg i en rettssal, der de kan føre en omvendt rettssak. For dem er jeg skyldig inntil det motsatte er bevist, sier Behn.

Ut fra intervjuet slo andre medier opp at Ari og Märtha hadde problemer i ekteskapet. Dette avviste MASSIV-redaktør og intervjuer Magnus S. Rønningen overfor SIde2.

LES MER:- Ari snakker ikke om en skilsmisse

Thomas Seltzer sier til NRK.no at han gjerne ville ha Ari i studio fordi han tidligere har sett seg irritert på den dandyrollen Behn la seg til i 20-årene. Ari Behn er også personlig venn av Seltzers Turboneger-kollega Hans-Erik Dyvik Husby eller Hank von Helvete.

- Märtha en klok terapeut
Ari Behn avslører imidlertid at han selvfølgelig har lest prinsesse Märtha Louises og hennes kollega Elisabeth Samnøys bok «Møt din skytsengel». Om han har møtt sin egen, sier han ikke noe om.

- Når man bor så tett som mann og kone, hjelper man hverandre. Og Märtha er en svært klok og dyktig terapeut, svarer han til Trygdekontoret.

«Trygdekontoret» sendes onsdager på NRK3 klokken 22.30

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken