(SIDE2): Som ektemannen til prinsesse Märtha Louise kommer det ikke som en stor overraskelse at Ari Behn også er tiltrukket av det spirituelle.

Som kjent startet Märtha Louise kurstilbudet og senteret Astate Education sammen med Elisabeth Samnøy i 2007, og de to har også gitt ut en englebok sammen.

Naturlig nok har prinsessen måtte tåle mye kritikk på grunn av sitt alternative syn, men det ser i alle fall ut til at ektemannen støtter sin kone 100 prosent.

- En engel rundt deg
I fredagens episode av NRK1-serien «Ari og Per» drar nemlig Behn og bestekameraten Per Heimly til USA. Nærmer bestemt Lily Dale.

Dette samfunnet ble grunnlagt i 1879 og er i dag et av verdens største spirituelle sentra.

Her bor medium, hypnotisører og andre spirituelle personer side om side, og både Behn og Heimly tester ut hva lokalbefolkningen har å by på av tjenester.

Mens Heimly har vanskeligheter for å åpne seg opp for det overnaturlige, sliter ikke Behn med dette problemet. Uten at noen vet hvem prinsessens ektemann egentlig er, går Behn på besøk til et av de lokale mediumene.

- Jeg får en følelse av at det er en engel rundt deg, sier Mr. White.

- Jeg får en følelse av at det er kongelig blod i deg. Jeg vet ikke hvem denne mannen er, for jeg føler en mann. Og jeg får en følelse av hester, fortsetter han.

Flere detaljer som stemmer godt med Behn blir også kommunisert, og selv virker Behn svært overrasket over det han nettopp er blitt fortalt og lurer på om innbyggerne i Lily Dale har googlet han.

- Det er fine ting han sier som er påfallende presise, sier Behn etter økten hos Mr. White.

«Ari og Per» ser du på NRK1 fredager kl. 22:30.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De to bestekameratene blir også med på et såkalt måneritual, og her åpner Behn seg opp om livet etter hans bokdebut «Trist som faen».

- Jeg er redd for å støte folk unna meg. Jeg er skribent. Jeg hadde en bestselger som 26-åring og etter det hadde jeg mye negativ energi rundt meg. Det slo meg ikke med det samme, men etter noen år så begynte det å synke inn og da begynte jeg å legge bånd på meg selv, forteller han åpent.

- Jeg ble litt svimmel
Da ritualet fortsetter videre blir til og med Heimly overrasket over bestekameratens engasjement.

- Det virket som det gikk for deg. Fikk du orgasme? spør Heimly.

- Da har du ikke sett meg få orgasme, parerer Behn, før han forklarer nærmere.

- Jeg kjente en følelse av vektløshet, en følelse av letthet, men de kan jo være mine nye joggesko, ler han.

Foruten besøk hos medium og deltakelsen i måneritualet får du blant annet se når både Behn og Per lar seg hypnotisere i «Ari og Per» på NRK1 fredag kl. 22:30.