HTML EMBED

FOR SEXY: I musikkvideoen over kan du se hva alt oppstusset handler om.

Ariel Søyland (21) er i vinden for tiden, og nå stormer det litt også.

Fredag skrev Side3 om Ariel Søylands deltakelse i konkurransen om å bli neste års modell for solariumskjeden Brun og blid - hvor hun utklasset de andre deltakerne i antall stemmer.

Mandag debuterte modellen og tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren i musikkvideoen «Bangding Remix» med rap-gruppen Bankmenn, men det varte ikke lenge. En lettkledt Søyland ble for drøy kost for videonettverket YouTube.

«Jepp, YouTube fjerna musikkvideoen som ble lagt ut igår fordi den strakk ikke til reglene når det kom til nakenhet», skriver Ariel Søyland på bloggen sin.

«Bangding» betyr rett og slett rumpe og det er Ariels bakdel som får mest oppmerksomhet i videoen, men det er antagelig et glimt av en brystvorte som er årsaken til at videoen ble fjernet tirsdag.

- Det var visst en liten puppeglipp der ja - men så liten at jeg faktisk ikke la merke til den selv. Det kan ikke være snakk om mer enn et tiendedels sekund. At en så uskyldig video ble slettet syns jeg er latterlig, sier Ariel Søyland til Omag.no.

- Veldig uskyldig

- Jeg har vært mye på Youtube selv, og det ligger ganske mye drøyt der. Men det er vel noen som har blitt provosert likevel da og rapportert den, fortsetter nakenmodellen.

- Min rolle i videoen er at jeg i noen klipp her og der ligger i en seng med undertøy og gjør meg litt deilig. Det hele er veldig uskyldig, men de som rapporterte det fordi de syns det var kleint, lager iallfall bare bra PR for oss, fastslår kjendisbaben.

Det finnes naturligvis alternative videotjenester, og «Bang Ding Remix» ble snart publisert på Vimeo.com. I skrivende stund - og 18 timer senere - har musikkvideoen blitt spilt 17.000 ganger.

Viste fingeren - og rumpa

I en video på bloggen sin forteller Ariel om «bangdingdramaet», og viser samtidig både fingeren og rumpa til YouTube.

Og Ariel forteller til Omag at hun er fornøyd med «hevnen».

- Hehe, jada. Over 30.000 har vært innom bloggen min også, forteller realitykjendisen fornøyd.

I løpet av de få timene Bang Ding Remix lå på Youtube rakk noen hundre å se den. Mange ga gi 21-åringen tilbakemeldinger - på godt og vondt.

«Til dere som ga meg mye skryt for videoen, takk! Til dere som ikke likte den, I don't care! .. og til dere som synes Bankmenn ikke er noe flinke til å lage musikk, dere vet ikke hva rap er, så bare la være å høre på da :-)», skriver hun på soylandos.blogg.no.