Solariumskjeden Brun og blid er kjent for sine flotte modeller, som hvert år blir kåret gjennom en konkurranse på hjemmesiden.

Konkurransen løper gjennom året, og hver måned blir det kåret en månedsvinner. I oktober var det imidlertid ikke mye konkurranse å snakke om ...

Nakenmodell og «Paradise Hotel»-deltager Ariel Søyland (21) ble umiddelbart stemt frem i tet den 1. oktober - og holdt den plassen i 31 dager.

Uvanlig mange stemmer

- Jeg ble obs på Ariel på grunn av stemmetallet, allerede etter én dag var hun langt foran de øvrige. Seieren er innen rekkevidde for henne og de andre som klarer å ta seg til en semifinale. Da har man allerede passert et svært trangt nåløye, sier Susanne Mathiesen Monsen i Brun og blid til Side3.

Ved utgangen av måneden hadde Ariel over fire ganger så mange stemmer som andreplassen. Nå er hun sikret plass i semifinalen.

Monsen kan ikke huske at andre månedsvinnere har fått så mange stemmer før.

- Det er ikke vanlig å få så mange stemmer som Ariel fikk i månedsfinalen. Dette gjenspeiler hennes kjendisfaktor og at hun har mange følgere på Facebook.

- Hvorfor tror du Ariel er såpass populær?

- Hun er en veldig flott jente, i tillegg til at hun har vært med i «Paradise Hotel», sier Monsen.

Ariel selv er naturlig nok fornøyd med førsteplassen.

- Utrolig moro. Etterhvert som dagene og ukene gikk, tenkte jeg at dette går bra. Jeg fikk utrolig mange stemmer, sier hun fornøyd.

«Paradise»-suksess

Slik var det ikke for et år siden. Da meldte Ariel seg på den samme konkurransen, uten særlig hell. Men i mellomtiden har 21-åringen deltatt i realityprogrammet «Paradise Hotel» på TV 3, hvor hun og Sander Johansen Kalstrup like godt klinket til som det første paret som hadde sex.

Og med deltakelsen fulgte mange følgere på Facebook. Nær 23.000 personer følger henne på det populære nettstedet. Nå er to kandidater klare for semifinale i april neste år.

- Uten deltakelse i Paradise Hotel og alle følgerne på Facebook hadde jeg neppe vunnet månedskonkurransen, i alle fall ikke så klart. Samtidig tror jeg at folk ikke stemmer på meg om de foretrekker en annen kandidat. Det å stemme er en aktiv handling. Derfor må jeg takke alle som har stemt meg frem i konkurransen, sier hun.

Ariel Søyland har vinket farvel til Øksnes og bor nå i Oslo, og arbeider som skjønnhetsterapeut ved Oslo Beauty. Hun er singel, men kjærlighetsraderen er aktiv om en drømmeprins skulle bli fanget opp.

- Jeg har ikke hastverk med å finne kjærligheten. Akkurat nå gleder jeg meg mest over å være kvalifisert til semifinale i denne modellkonkurransen, sier hun.

Naken hulder overrasket jogger

Det er heller ikke første gang Ariel viser litt hud, til glede for skuelystne. 21-åringen har vært profilert på mannenettsiden omag.no (obs, inneholder nakenbilder) en rekke ganger, og i den forbindelse fikk en jogger seg overraskelse i skogen utenfor Drammen i september 2012 ...

Se resten av de trolske bildene her (obs, inneholder nakenbilder)

- Omag har tatt bilder i det området før, og det har flere ganger skjedd at våre nakne babes er blitt forbipassert av joggere. Denne gangen var det en mann som spratt forbi, og det var nok ikke fritt for at han gliste og senket farten litt da han så Ariel svært så avkledd mellom buskene, forteller fotograf Arne D. Skalmeraas.

Fotografen forteller at den unge modellen ikke lot seg affektere av verken kulde eller joggere.

- Det var ganske kjølig og blåste veldig, men Ariel var veldig avslappet og proff foran kamera, selv om hun da ikke hadde så mye erfaring som modell. Hun lot seg ikke vippe av pinnen, selv om hun frøs litt, sier Skalmeraas om hendelsen i 2012.

Han spådde også at vi ville få se mer av Ariel fremover i tiden fremover, og det kan se ut til at han får rett ...

Finalen arrangeres i Bergen i mai 2014. Til sammen kommer 10 modeller til finalen, en liten bragd i seg selv med tanke på at det er rundt 1100 som melder seg på konkurransen hvert år.

Vinneren stikker av med 200.000 kroner og blir frontfigur for solkjeden i ett år, samt honnorar i årene etter. Samlet skal det beløpe seg til cirka en halv million kroner.

Flere bilder av Ariel Søyland: