Musikkskribent Arild Rønsen truet gratisavisen Natt&Dag med søksmål da han mente seg ufordelaktig omtalt i gratisavisens jubileumsutgave.

Republisering
I oktober fylte gratisavisen Natt&Dag 20 år. Redaksjonen brukte sine ressurser på å lage et jubileumsnummer basert på det beste av Natt&Dag fra 1989.

Nummeret inneholder blant annet gullkornene fra satirespalten kalt «overhørt» fra starten.

Selv om innholdet i denne - «overhørt» - er fra 1990, fikk republiseringen musikkskribent Rønsen til å se rødt.

Bakgrunnen var at musikkavisen Puls, hvor Rønsen var redaktør tidlig på 90-tallet, hadde den gang en egenannonse for å tiltrekke seg flere abonnenter. I en fleipete annonse fortelles det en spøkefull historie om en herværende platedirektør som hadde en helaften på byen. Direktøren spurte en taxisjåfør om han visste om en «tusenkroners-hore». Det gjorde sjåføren og fant frem til en journalist i Natt&Dag på «første og beste skjenkested». Da dette ble gjentatt i 2009-drakt fikk det en annen ordlyd i Arild Rønsens ører.

Les også: Krever kvart million etter horespøk

Ingen kommentar
Mandag skal partene være forlikte.

NA24 har grunn til å tro at det ikke blir noen penger som bytter hender, eller at det kommer en beklagelse i neste nummer.

- Innovation Media ønsker ikke å kommentere saken, sier daglig leder Christian Rasmussen Innovation Media til NA24.

Ifølge Rønsen har partene tatt et glass pils, og han bekrefter at saken er løst.

- Jeg tilhører den kategorien mennesker som er prinsipielt mot at man bruker rettsvernet til å fordumme slike ting, sier Arild Rønsen til NA24.

Han medgir at det har vært begrensede advokatutgifter på begge sider av bordet.