Gå til sidens hovedinnhold

Begge har skiftet kjønn

Kjæresteparet der han var hun og hun var han.

(SIDE2): Tenåringene Arin Andrews (17) og Katie Hill (19) ser ut som to helt gjennomsnittlige tenåringer. Men for bare to år siden så var Arin en kvinne kalt Emerald og Katie en mann kalt Luke.

SE BILDENE PÅ DAILY MAIL HER

De to kommer fra Tulsa, Oklahoma i USA og har begge skiftet kjønn. De to transseksuelle ungdommene føler endelig at de bor i riktig kropp.

HVA ER TRANSSEKSUELL?

Transseksuell er en person som føler seg som det motsatte kjønn og har trang til å skifte kjønn.

Katie fikk en overraskende pengegave fra en anonym leser som hadde lest historien hennes og donerte 35 000 dollar, som vil si litt over 200.000 norske kroner.

Ny mandig kropp

Arin har fjernet begge brystene og viser stolt fram son mandige kropp. Han kan nå gå toppløs for første gang uten å ha bryster. Han gjennomgikk den siste operasjonen i juni i år.

- Nå kan jeg svømme uten t-skjorte, og bare være en vanlig fyr. Jeg hatet brystene mine, jeg følte alltid at de ikke tilhørte meg og nå føler jeg meg endelig komfortabel i min egen kropp.

Han forteller at det er deilig at ingen ser på han lenger.

- Nå tror folk at jeg er en gutt, når jeg er på trening tror bare folk at jeg er en tynn fyr som vil bygge muskler, sier han til avisen .

- Bare min Arin

De to møttes for to år siden i en støttegruppe for transseksuelle tenåringer og fant hverandre gjennom felles erfaringer.

Katie sa til meg: - For meg er Arin bare min Arin, han har alltid sett mandig ut for meg. Men etter operasjonen er han mye mer komfortabel og selvsikker. Det at jeg er transseksuell selv gjør at jeg forstår ham bedre enn noen annen og vet hvor fornøyd han er nå.

Begge har blitt mobbet på skolen og Arin måtte bytte skole da det kom fram at han er transseksuell.

- Jeg mistet en av mine beste venner i prosessen, sier Arin.

Arin har ikke operert genitialier, dette er en kompleks operasjon som han muligens vurderer å gjøre i fremtiden.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken