Gå til sidens hovedinnhold

Luksusliv på stylter

Her bygger man villaen utenfor strandsonen.

Målgruppen for disse villaene er styrtrike arabere og europere som lengter etter et fredelig utfluktsted.

Luksusprosjektet blir nå bygget på en liten, naturlig øy ved kysten like utenfor Abu Dhabi. Øya ligger bare noen minutter fra fastlandet, men langt unna alt stress og bråk i byen.

MER OM LIVETS ALLER BESTE SIDER PÅ www.LXUS.no

Bak dette unike designkonseptet står det helt nye eiendomsutviklerbyrået «Zaya».

Unikt livsstilskonsept

- «Zaya» har som mål å lage unike livsstilskonsepter som går forbi murstein og sement. Ved å bruke vår unike innsikt i våre klienters ønsker og vårt streben etter å være fri for konvensjoner, gjør vi «Nurai» til et av verdens stiligste bokonsepter i samtiden, sier visedirektør i «Zaya», Nadia Zaal, i en pressemelding.

«Nurai» betyr lys på arabisk, og det er nettopp lys som skal være et av stedets viktigste innsalgsargumenter. Hele øya ligger idyllisk i asurblått, rent hav omkranset av hvite strender.

LES OGSÅ: Luksuskasino med park på taket

På Nurai kan du velge om du vil bo ved sjøen, eller OVER sjøen. Strandboligene har seks soverom, sju bad, privat strand og hage på taket. På hele taket ligger en flott, åpen terrasse.

Som på hotell

Vann-villaene er bygget på søyeler over det krystallklare vannet og har tre soverom og fire bad. Villaene kommer i størrelser mellom 500 og 1000 kvadratmeter.

I tillegg har alle enhetene utegrillområde, gourmetkjøkken, evighetsbasseng og egne service avdelinger (Utbyggeren antar at målgruppen bruker tjenestefolk).

LES OGSÅ: Karbonnøytral designopplevelse i Kina

De heldige beboerne på Nurai vil føle at de bor på en resort. De får nemlig tilgang til samme tjenester og faciliteter som et femstjerners hotell. Innen et steinkast bygges tre toppklasse restauranter, flere felles lounger, barer og solområder.

Og selvsagt også egen helipad til gjester som ankommer med helikopter. Marinaen har kapasitet nok til flere mellomstore yachter.

Resorten er planlagt åpnet i 2010 og koster fra 20 millioner euro, eller 156 millioner kroner, og oppover.