HTML EMBED

(SIDE2): Armani har gjort det til en greie å huke inn kjente og sexy mennesker til å promotere merket. Både herr og fru Beckham har stilt i bare undertøyet, det samme har skuespiller Megan Fox og fotballspiller Cristiano Ronaldo.

Nå gjør de to sistnevnte det igjen - denne gangen i to soveromssekvenser, der det vises mye kropp og litt jeans.

Sjekk videoen med Megan nederst i saken.

Les også:
Verdens best trente undertøysmodell
Beckham i undertøyet
Hetere ektepar finnes ikke

Det er nok like greit at ikke innhold eller skuespillerprestasjoner skal bedømmes - her er det naken hud, muskler og former som står i sentrum - og selvsagt hvor fantastisk buksene ser ut på slike kropper.

For om Cristiano kan ikke annet sies enn at talentet hans begrenser seg til utøvelsen på fotballbanen. Enten det, ellers er han i overkant noget nedlatende i forhold til hushjelpen som rydder (mens han roter og ikke verdiger henne et eneste blikk - noe hun derimot kaster i hans retning, flere ganger.)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Det er også noe merkelig at Megan hotellpikkoloen kommer med mat, som han bruker laaaaang tid på å ordne (selvsagt fordi han glor på den sexy skuespillerinnen) - mens hun gjør seg klar for å gå ut. Ikke spør oss hvem maten er beregnet på.

Men slike detaljer er jo filleting i den store sammenheng - så her er det bare å forlyste seg, og la øynene hvile på to av kroppene, ehh, personene, som stadig topper mest sexy-kåringer.

HTML EMBED