(SIDE2): Arnold Schwarzeneggers (63) løsslupne omgang med hushjelpen Mildred «Patty» Baena (50) - og muligens andre kvinner - kan koste actionskuespilleren/eks-guvernøren over en milliard kroner.

Og hans rykte - for nå begynner detaljene fra utroskapssaken å sive ut.

- Forgudet Arnold
Ikke bare har det kommet ut at det skal ha vært kona Maria Shriver (55) som lekket saken til pressen som hevn, og at hun i tillegg skal ha hyret privatdetektiver i klargjøringen av det som kan bli et dyrt og bittert skilsmisseoppgjør.

Affæren med hushjelpen skal ha vært et resultat av et sexløst ekteskap, hevder en av hushjelpens venninner. Maria Medel, som har kjent hushjelpen siden før fødselen av Arnold til nå ukjente sønn i 1997, sier også at Baena forgudet actionskuespilleren.

- Da jeg møtte Mildred hadde hun jobbet for Arnold i flere år. Hun hadde et mini-alter for ham hjemme - filmplakater, bilder, avisutklipp og actionfigurer.

I alkoholrus
Baena skal også ha fortalt venninne om forholdet til Arnold.

- Patty sa at Arnold hadde klaget over at ekteskapet var sexløst og at Maria aldri var hjemme, men fløy verden rundt i sin TV-nyhetsjobb.

Forholdet skal også ha startet en kveld Arnold var hjemme alene.

- Han hadde klaget over at han var alene og uelsket, og begynte å drikke. Etter noen drinker, spurte han Patty om å ta en drink med han. En drink førte til en ny, og en til. Deretter kysset de og hadde ubeskyttet sex, fortsetter Medel.

- Vet ikke hvem faren er
Baenas 13 år gamle sønn, som kun er fire dager yngre enn sin halvbror Christopher, har hele tiden blitt tatt for å være Mildred og hennes eksmann Rogelio Baenas gutt - også av Rogelio. Han fikk ikke greie på sannheten før forrige uke - samtidig som resten av verden.

- Jeg var sint og følte meg bedratt, det føles ikke bra, fortalte han i et intervju, men hevder også at han fremdeles anser gutten som sin egen og fortsatt vil kalle seg selv for far. 13-åringen selv skal fortsatt leve i uvitenhet om hvem faren virkelig er, og at han har fire halvsøsken.

- Jeg tror ikke han har sett TV. Jeg tror ikke han vet det, sier Rogelio.

DNA-prøver
Mildred Baena skal ha krevd å få tatt DNA-prøver da gutten var baby, for å ha bevis for at Schwarzenegger er faren - til tross for at han skal være prikk lik sin biologiske far og at Arnold påtok seg ansvaret uten andre bevis.

- Arnold visste hele tiden at gutten var hans, de er kliss like. Men Mildred insisterte på DNA-prøver - og de beviste at Arnold er faren, sier en annen kilde nær den tidligere hushjelpen til Radar Online.

Baena slutte ti jobben hos Schwarzenegger/Shriver-familien i januar, etter 20 års ansettelse.

Maria Shriver, som oppga sin egen karriere da mannen gikk for guvernørjobben for åtte år siden, skal ha hyret kjendisadvokaten Laura Wasser til å representere seg i den kommende skilsmissen. Arnold på sin side har nå satt sine planer om å gjenoppta skuespillerkarrieren på vent, mens han - ifølge sin talsperson - ordner opp i sine private problemer.

(Kilder: Daily Mail, Radar Online, Entertainmet Tonight)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!