Gå til sidens hovedinnhold

Arranger bryllup på nett

Siden du tydeligvis allerede er på nett. Hva med å arrangere bryllupet samtidig?

(womanweb.no) Kommunikasjon er enklere enn noen sinne. Du er tydeligvis allerede på internett.

Så hvorfor ikke utnytte internettets ubegrensede muligheter til interaktivitet og omfang til å lette planleggingen av b-dagen?

I tillegg til de nye måtene å vindusshoppe etter bryllupskjoler, er det mange muligheter for å forenkle planleggingen av og gjennomføringen av bryllupet enklere og billigere.

Chatteprogram som MSN, e-post, bredbåndstelefoni, egne hjemmesider, deling av bilder er blant de mange nye tekniske hjelpemidlene for den kommende brud. Og brudgom!

Chat

Om du har en gjesteliste som spenner fra Indonesia til Hammerfest så kan såkalt instant messaging, som for eksempel MSN, spare deg for en formue. Last ned programvaren og lag en egen gruppe for bryllupsgjestene dine. En online-chat koster langt mindre enn en utenrikssamtale slik at du kan planlegge med venninnene til langt på natt. Du kan også sende bilder, slik at dine venner kan handle for deg i butikker i sitt område. Eller de kan kommentere og synse om dine forslag til pynt, kjole eller gaveønsker.

E-post

Samle e-post-adressene til viktige deltagere i ditt selskap og send fellespost med informasjon til de som trenger det. Utdrikningslag og andre jentelag i forbindelse med bryllupet kan også planlegges på denne måten, slik at du sparer penger på blant annet telefon og utskrifter. Du kan kanskje også lage deg flere e-post-kontoer til forskjellige formål.

Hjemmeside

Lag din egen hjemmeside for bryllupet. Her kan du holde gjestene dine oppdatert på planleggingen. Legg for eksempel ut en dagbok fra planleggingen og tankene til deg og den kommende ektemannen. Etter den store dagen kan du selvfølgelig legge ut bilder fra dagen, og du vil kunne ha hele nettsiden som et minne fra dagen.

Bryllupsvideo

Video fra bryllupet er ikke akkurat noen ny oppfinnelse, men den kan utnyttes på flere måter enn før. I tillegg til å være et minne fra dagen er det selvfølgelig mulig for datakyndige å sette opp en direkteoverføring fra bryllupet over internett. På den måten kan slekt og venner som er forhindret fra å være tilstede likevel få med seg begivenheten.

Etter seremonien kan de selvfølgelig spille den av om og om igjen, og gråte sine tårer for hver gang brudgommen hikster ”ja” fra alteret.

Du kan selvfølgelig også fylle hjemmesiden din med MMS-videoer eller vanlig video fra jakten på brudekjolen, prøve av sminke og frisyre og kanskje til og med frieriet?

Les også:

Vårfrisk med ballett

Vi kler oss etter fruktbarhet

Bli abonnent!

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka