Gå til sidens hovedinnhold

Aalesund snudde på tampen

Oppturen fortsetter for Kjetil Rekdals gutter.

SANDEFJORD - AALESUND 1-2:

Nyopprykkede Sandefjord har stått fram som et meget solid lag så langt denne sesongen, men har slitt med formen de siste kampene. Men da laget tok ledelsen hjemme mot Aalesund etter 58 minutter trodde nok de fleste at blåtrøyene var på vei mot seier på tre oppgjør.

Kjetil Rekdals gutter stilte imidlertid til kamp på Komplett.no Arena fulle av selvtillit, etter å ha slått Stabæk hjemme i forrige runde.

Etter en tam første omgang ble det nemlig full fres etter hvilen. Det skulle bare gå et snaut kvarter før de 5.279 fremmøtte i Sandefjord fikk noe å juble for.

Malick Mane fant Birger Madsen med et innlegg i feltet etter en corner, og stopperen vendte nydelig opp, før han satte ballen praktfullt i mål på hel volley. 1-0!

Men Aalesund ble som ikke skremt. I det 71. minutt var det nemlig duket for innbytter Peter Kopteff. Finnen forserte noen meter med ballen, og klinte den opp i krysset.

Og ti minutter senere falt avgjørelsen. Jonathan Parr slo et flott innlegg, og hvem andre enn Tor Hogne Aarøy fikk hode på ballen. Gjestene hadde snudd kampen.

Dette var AaFKs andre bortseier for sesongen, og laget klatret dermed opp til en foreløpig 6.-plass på tabellen. Sandefjord ligger som nummer åtte.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken