Gå til sidens hovedinnhold

Aalesund vurderer Brann-spiller

Aalesund kan komme til å gi Tromsø kamp om underskriften til Branns midtbanespiller Helge Haugen.

Tromsø har allerede kommet med en henvendelse til Brann med tanke på å kjøpe Branns midtbanesliter.

Les mer om Helge Haugen:Tippeligaens mest lojale

Nå kan Tromsø få konkurranse fra Tippeliga-rival Aalesund om underskriften til den lojale Brann-spilleren.

Nettavisen kjenner til at Aalesunds daglige leder Henrik Hoff forhørte seg om Haugens situasjon i forbindelse med onsdagens kamp på Brann Stadion.

- Sjekker markedet hele tiden
- Jeg ønsker ikke å kommentere enkeltspillere vi vurderer. Men vi sjekker ut markedet hele tiden over spillere som kan være aktuelle, uten at det ligger noe konkret i det. Vi snakker med fotballedere ofte for å forhøre oss om aktuelle spilleres situasjon, forteller Hoff til Nettavisen.

Aalesund har allerede styrket stallen med to utlendinger. Svensken Jeffrey Aubynn og brasilianeren Diego Silva blir spilleklar for klubben i sommer.

Men Aalesund jakter fremdeles på forsterkninger, og Hoff bekrefter at klubben vurderer spillere på det norske markedet.

- Nå har vi hentet inn to utlendinger, og ønsket er å hente inn en nordmann eller to. Men det er ikke lett å få kjøpt nordmenn med tanke på prisnivået, minner Hoff om.

Åpner for låneavtaler
Han utelukker imidlertid ikke at Aalesund kan komme til å låne spillere fra Tippeliga-konkurrenter.

- Vi er åpne for flere løsninger, vi, mener Hoff, som sier følgende om interessen for Haugen:

- Alle gode spillere er aktuelle. Men om en spiller er mer aktuell enn en annen ønsker jeg ikke å kommentere. Det er et ønske fra det sportslige apparatet å styrke stallen ytterligere, men vi kan ikke bruke nevneverdig mer økonomi på dette enn det som ligger i budsjettet.

Aalesund-trener Per Joar Hansen gikk langt i å antyde at Haugen er en spiller som vurderes på Color Line Stadion etter 1-2-nederlaget mot Brann på onsdag.

- Han kan være aktuell, men jeg ønsker ikke å kommentere så mye rundt spillerne vi vurderer, sa Hansen til Nettavisen på vei ut fra Brann Stadion.

Brann vil vente
Brann har foreløpig ikke bestemt seg for om de vil la Helge Haugen prøve seg i en annen klubb.

- Men vi har gitt dem beskjed om at de må vente litt før vi gir dem en tilbakemelding, sa sportslig leder Roald Bruun-Hansen til Bergensavisen om Haugen-interessen fra Tromsø tidligere denne uken.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser