(SIDE2): - Han ba meg om å ligge på magen og leke med det elektriske toget til broren min. Deretter voldtok han meg. Han snakket til meg mens han gjorde det, hvisket at jeg var en god jente, at dette var vår hemmelighet, lovet at vi skulle reise til Paris og at jeg ville bli stjernen i filmene hans.

Det skriver Dylan Farrow i et åpent brev publisert i en av avisen New York Times' blogger. Mannen hun forteller om er hennes adoptivfar, filmskaperen Woody Allen. Det er første gang hun snakker om anklagene, som først ble kjent i 1993, og som angivelig skal ha vært en av årsakene til at Farrow gikk fra Allen.

- Jeg gjemte meg under senga eller låste meg inne på badet for å unngå dette, men han fant meg alltid. Dette skjedde så ofte, så rutinemessig, så godt skjult fra en mor som ville ha beskyttet meg om hun kunne, at jeg trodde at det var normalt. Jeg trodde at det var slik fedre forgudet sine døtre, men det han gjorde mot meg på loftet, føltes annerledes. Jeg kunne ikke holde på denne hemmeligheten lengre, skriver hun.

Woody Allen adopterte Dylan sammen med Mia Farrow, som han levde med fra 1980 til 1992. De to adopterte også en gutt, Ronan. Han og moren Mia har støttet Dylan i hennes anklager.

Allen på sin side giftet seg med Farrows adoptivdatter, Soon-Yi, i 1997. Dylan mener han brukte det forholdet for å dekke over overgrepene mot henne. Saken ble etterforsket men aldri ført for retten - ifølge statsadvokat Frank Maco fordi «selv om det var grunner til å tiltalte Allen, ville han spare jenta for en traumatiserende rettssak». Leger som undersøkte da sju år gamle Dylan, mente at hun hadde funnet det på eller at det var et resultat av å ha vokst opp i et ustabilt hjem.

Allen på sin side har nektet for anklagene, og har heller aldri blitt tiltalt for overgrep. Det er også noe Dylan poengterer i brevet.

- Woody Allen er et levende bevis på hvordan samfunnet svikter dem som blir utsatt for seksuelle overgrep, skriver hun, og navngir flere kjente Hollywood-personer, som var i foreldrenes omgangskrets. Blant annet Diane Keaton, men også skuespillere som har spilt i Allens filmer - og hun sier hun blir dårlig av å tenkte på at en overgriper feires med Oscar og priser.

- Hva om det hadde vært deres barn.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!