Presidenten i den amerikanske fotballigaen MSL, Sunil Gulati, har advart David Beckham om at han må forvente en lunken mottakelse når han returnerer til LA Galaxy, sier BBC.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Langtidsavtalen hans hos AC Milan kan ha vært opprørende for enkelte MLS-fans.

- Det er uunngåelig, men summa summarum er han en god spiller og et fotballikon, og han kommer til å hjelpe laget sitt. Men kommer folk til å bli opprørt? Helt klart, sier presidenten.

Midtbanespilleren skal returnere snart og være klar til kamp mot New York Red Bulls 16 Juli. LA Galaxy har også opplevd et sviktende publikumsoppmøte på rundt 19.000 i snitt, noe som er ca 7000 færre enn i forrige sesong. Klubben ligger nå på sjette av åttende plass i gruppen.

Låneoppholdet til David Beckham skulle egentlig bare vare ut pausen i MLS, men ble forlenget til juli for en kompensasjon på 68 millioner. Beckham trolig bidro med betalingen selv, for å få bli i Serie A.

34-åringen gjorde sakene så bra at han fikk tilbake plassen i Fabio Capellos landslagstropp.

Det sies også at Beckham har en klausul i kontrakten som sier at han kan forlate klubben i november, men da må han muligens legge ut en god del penger som kompensasjon til klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!