Gå til sidens hovedinnhold

Advokat banket av prostituert (60)

Møtet mellom juristen (32) og den prostituerte (60) endte med at 32-åringen ble dømt for vold, selv om han fikk juling av kvinnen.

De to avtalte å møtes etter at den 32-årige juristen hadde funnet kvinnens telefonnummer i en kontaktannonse, skriver Dagbladet. Han ringte henne 1. mars i 21-tida, før de skulle møtes hjemme hos henne på Sagene i Oslo.

Bråket oppsto da han forsinket dukket opp, og kvinnen krevde ham for 2000 kroner for tapt arbeidsfortjeneste. Argumentet var at hun hadde gått glipp av andre kunder i ventetida.

Da de kom tilbake til leiligheten etter en tur til minibanken, trakk han ifølge kvinnen en kniv som han slo henne i bakholdet med. Hun kom seg på beina og fikk raskt overtaket på juristen.

Kvinnen er ifølge dommen klart fysisk overlegen, og hun forklarte at hun kastet tiltalte ned på sofaen og satte seg på ham.

32-åringen skal ha trukket kniv og stukket henne flere ganger, men kvinnen skal likevel ha tatt fra ham også denne kniven. Hun var to dager på sykehus etter slåsskampen, blant annet med ett punktert silikonimplantat.

Juristen er nå dømt til ett års fengsel, som han må sone halvparten av. Han er dessuten dømt til å betale kvinnen 2500 kroner i erstatning for skader i leiligheten.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken