Gå til sidens hovedinnhold

Agüero blir ikke straffet

Etter at han overfalt David Luiz i FA-cupsemifinalen.

Manchester City ledet 2-1 da Chelseas David Luiz og Citys Sergio Agüero kjempet om ballen rundt ti minutter før slutt i søndagens semifinalekamp i FA-cupen.

Luiz gikk inn i duellen med en litt for aktiv albue, før han selv falt overende på grunn av Agüeros muskelbruk.

Sergio Agüero ga seg ikke der. Han hoppet inn i en fallende Luiz med begge føttene og knottene først. Det var rett og slett et overfall.

Dommer Chris Foy dømte frispark til Chelsea, men det var mest sannsynlig for den første hendelsen, som fikk Luiz til å gå i bakken.

- Jeg har aldri sett Agüero takle andre spillere stygt. Det var fem sekunders sinne og jeg kan tilgi ham for det, sier David Luiz ifølge Sky Sports.

Han mener likevel at Citys stjernespiss bør beklage oppførselen.

- Mange barn ser på fotballkamper og de vil se positive ting, ikke negative. Agüero er en strålende spiller, men han må være ærlig med seg selv og si at han ikke liker å gjøre sånt, mener Luiz.

- Jeg ville ha bedt om unnskyldning, legger han til.

Manchester Citys manager, Roberto Mancini, satt bare noen få meter unna. Han lider imidlertid av den svært smittsomme svaksyntheten som har rammet så mange managere de siste årene.

- Jeg trenger briller. Hvis jeg hadde sett det, hadde jeg sagt det, hevder italieneren.

Manchester City vant til slutt kampen 2-1 og er klar for finalen i FA-cupen, hvor Wigan blir motstander.

Den engelske avisen The Guardian mente at hendelsen kunne føre til tre kampers karantene for Sergio Agüero.

Nå melder Sky Sports at den argentinske superspissen ikke vil bli straffeforfulgt av det engelske fotballforbundet. Regelverket tillater ikke at man i ettertid endrer på en avgjørelse som dommertrioen har håndtert ute på banen.

Kommentarer til denne saken