Gå til sidens hovedinnhold

Agüero gir Mancini gullhåp

- Fortsetter han slik, er ikke serien avgjort, sier italieneren.

Roberto Mancini mener formen til Sergio Agüero kan holde liv i gullkampen.

Manchester City har to poeng på de tre siste kampene i Premier League. For øyeblikket er det tolv poeng opp til byrival Manchester United. Med kun tolv serierunder igjen, ser det svært tøft ut med tanke på å ta igjen Sir Alex Fergusons mannskap.

- Viktig kamp
I FA-cupen går det imidlertid bedre for City. Søndag overkjørte de lyseblå Leeds i turneringens femte runde. Allerede etter fem minutter åpnet Yaya Touré målkontoen etter nydelig kombinasjonsspill. I kampens 15. minutt fikk Agüero tildelt straffespark, og argentineren var sikker som banken fra ellevemeteren. Mancini var lettet over den gode starten på kampen.

- Det var veldig viktig å vinne denne kampen, og hvis man scorer to mål de første 20 minuttene blir det mye enklere, sa manageren på pressekonferansen etter kampen.

Agüero blir viktig
Italieneren håper resultatet vil løfte spillerne til å gi alt de resterende kampene i ligaen, og det er spesielt en spiller han ønsker å trekke frem.

- Hvis Sergio Agüero fortsetter å score like mye, er ikke serien avgjort, sa Mancini.

Etter hvilen ble det komfortabelt for vertene på Etihad. Carlos Tevez la på til 3-0 etter 52 minutter før Agüero avsluttet festen med sin andre scoring et kvarter før slutt.

Neste mulighet for City til å ta innpå United er på søndag. Da kommer Chelsea til Etihad. (ANB)

Kommentarer til denne saken