Gå til sidens hovedinnhold

Ahssain reddet Idol-stjerne

Christian Stenseng sier den drepte Mohamed Ahssain grep inn da han ble truet på livet.

Idol-stjernen Stenseng var en av rundt 150 ungdommer som var samlet til minnestund utenfor utestedet Kamikaze i Oslo, der Ahssain (31) var en av eierne.

Les mer om minnestunden her

Ahssain ble funnet drept i bagasjerommet til en rømt fange lørdag. Politiets hovedteori er at Mohamed Ahssain er blitt slått i hjel på utestedet Club Mosquito i Oslo.

Fem personer er siktet i saken. Minst fire av disse kjente Ahssain.

- Det er helt forjævlig at han er drept. Mohamed var en person jeg stolte på. Da jeg plutselig fikk problemer, var det han som klarte å stoppe det hele. Uten Mohamed på laget, vet jeg ikke hva som hadde skjedd, sier Stenseng til VG.

Ifølge avisa skal trøbbelet ha begynt for vel et år siden, da en gjeng dukket opp på et utelivsarrangement som Stenseng sto bak. De kom med en rekke anklager, og skal ifølge Stenseng hjar truet med å knuse kneskålene hans og det som verre var. Han torde ikke ta kontakt med politiet, men søkte i stedet hjelp hos den nå avdøde 31-åringen.

Stenseng og Ahssain har vært venner i rundt fem år og skal ha truffet hverandre nærmest daglig. Stenseng kjenner også en av de siktede, en svensk 27-åring.

Aylar i sjokk
Glamourmodellen Aylar Lie (23) var også en nær venn av den drepte Ahssain. Hun er i sjokk etter drapet.

- Dette er så tragisk. Jeg har ikke ord for det som har skjedd, sier Aylar til Her og Nå.

Også Aylar deltok under minnestunden mandag kveld.

Foran inngangspartiet til utestedet Kamikaze i Oslo sentrum la mange ned blomsterbuketter og stearinlys, i tilegg til personlige hilsener.

«Kjære Gulltann. En stor personlighet er brutalt revet bort fra oss. Takk for alt du ga oss, takk for all inspirasjon og glede. Hvil i fred», står det i en av hilsnene til den drepte 31-åringen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka