VÅLERENGA - LIVERPOOL 1-4:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Bojan Zajic fortsetter å terrorisere motstanderne med sine harde og velplasserte skudd, og smilte bredt tross tremålstapet for fjorårets Mesterliga-semifinalist.

- Jeg har spilt mot mange gode lag i mitt liv, med Liverpool er blant de beste. De spilte veldig god fotball, og imponerte med sine gode pasninger, skryter midtbanespilleren.

- Jeg har aldri scoret mot en så god motstander, flirer tirsdagens eneste blåkledde målscorer fornøyd.

Les også: Gerrard skadet mot Enga

Et minutts lykke
Nok var det ikke, selv om Zajic' kanon rett etter sidebyttet gjorde at Oslos stolthet holdt 1-1 - om enn bare i et minutt - før Fernando Torres iskaldt satte ballen mellom beina på André Muri og forbi Øyvind Bolthofs rekkevidde.

Og selv om Liverpool etter hvert satte innpå hele juniorrekka, var ledelsen aldri truet. I stedet økte scouserne til 3-1 (pen lobb av Yossi Benayoun) og 4-1 i sluttminuttene ved nyervervelsen David N'Gog, og Liverpool kunne innkassere nok en seier i sin så langt velsmurte forsesong. Godt nok for ligagull?

- Spør meg om et år
Midtstopper Daniel Agger er ikke sikker.

- Spør meg om et år, sier Agger til Nettavisen.

Agger var en av svært få taleføre Liverpool-spillere etter kampen, men noen sensasjoner ville heller ikke han heller avsløre.

- Vi må vinne flere kamper enn i fjor for å klare det (!).

Fornøyd med Keane-kjøp
200 millionersmannen Robbie Keane ville mye, men viste på landslagsarenaen at han fortsatt er et godt stykke unna den formen og de avslutteregenskapene Liverpool-supporterne forventer. Agger mener likevel at det er den type spillere klubben må hente for å være med i kampen om det edleste trofeet i England.

- Alle gode signeringer kan løfte oss, sier Agger, og får støtte av Dirk Kuyt.

- Robbie er en god spiller med mange kvaliteter. Forhåpentligvis kan han gi oss det lille ekstra.

- Målet er å vinne noe
Men også nederlenderen er usikker på om årets Pool-lag er gode nok for å kunne hanskes med United, Chelsea og Arsenal.

- Forhåpentligvis vil vi være nærmere. Målet vårt er å vinne noe. Vi har fått noen fantastiske, nye spillere, så vi håper å gjøre det bedre enn i forrige sesong, forteller Kaut.

Liverpool-supporter og Vålerenga-back Allan Jepsen er i alle fall sikker på at tirsdagens motstander som vanlig vil være blant topp fire. Om det er nok til å bringe den 19. ligatittelen hjem til Anfield, er han dog mer usikker på.

- Men du merker fort forskjellen på Premier League og Tippeligaen her ute, spesielt på den siste tredelen av banen.

- Spesielt på Alonsos kjempescoring. Det går så veldig fort når de triller ballen i forkant av scoringen, skryter den danske backen.

Ingen Gerrard-trøye på Jepsen
Før kampen sa Jepsen til Nettavisen at målet var å få draktene til Steven Gerrard og Daniel Agger. Han måtte nøye seg med den ene.

- Jeg fikk Daniels, og er fornøyd med det.

- Gerrard var allerede gått, men Agger sa til meg jeg skulle spurt ham før kampen, flirer 31-åringen.

Dansken holdt ikke helt løftet sitt om å styre unna hver gang Gerrard kom på løp, og satte seg tidlig i respekt. Først ved å blokke et innlegg fra en velplassert Steven Gerrard, deretter ved å varte opp med flere lekre langpasninger. Bortsett fra det, var det mest enkeltdetaljer fra Liverpool-spillerne som imponerte en nært fulltallig Ullevaal-publikum, med scoringene til EM-vinnerne Xabi Alonso og Farnando Torres som de lekreste detaljene.

Zajic lover å bli
Bojan Zajic' scoring kom dog ikke langt under på rankinglista, og nå håper den målkåte serberen at Martin Andresen vil gi ham klippekort på laget.

- Jeg blir veldig lykkelig når jeg spiller, og håper å få spille mye fremover.

Han ga Martin Andresen sitt ultimatum for to måneder siden, og truet med å forlate Oslo-laget. Nå lover han å bli værende i minst tre måneder til.

- Jeg elsker Vålerenga, og kommer i alle fall til å spille ut denne sesongen, sier Zajic til Nettavisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).