Gå til sidens hovedinnhold

- Alexandre Pato klar for ny klubb

Ny stjernespiss forlater AC Milan og italiensk fotball.

Spissen Alexandre Pato var for noen år siden sett på som en av de mest lovende i verden. AC Milan satt på en juvel, trodde de fleste.

Brassen har imidlertid slitt en del med skader og ikke utviklet seg helt slik man hadde håpet. Forrige sesong spilte han kun 11 ligakamper og scoret kun ett mål i Serie A. For ett års tid siden tydet også mye på at 23-åringen skulle flytte på seg til franske Paris St. Germain, men det ble aldri noe av. Nå ser det ut til at han velger en annen klubb.

- Har valgt klubb
Ifølge Patos agent Gilmar Velez skal Pato nå ha takket ja til den brasilianske klubben Corinthians. Milan-direktør Adriano Galliani skal ha vært i Brasil å ordnet avtalen i Serie As vinterpause.

- Pato har valgt Corinthians. Han ønsket å dra hjem til Brasil, og Corinthians var førstevalget, sier agenten ifølge Sport 24.

- Min klient ville bort fra Milan, fordi han ønsket nye erfaringer og opplevelser. Det skjønte Galliani hos Milan, fortsetter agenten.

Nå ser Pato fram til å finne seg til rette i sin nye klubb.

- Han har blitt tatt godt imot hos Corinthians og de gjør alt i sin makt for at han skal føle seg hjemme i klubben. Milan og Corinthians har imidlertid fortsatt noen små detaljer å bli enige om før avtalen er helt klar, sier agenten.

Robinho også ut?
Pato ble hentet til Milan fra Internacional i Brasil tilbake i 2007. I 2008/09-sesongen spilte han 36 ligakamper for klubben og nettet 16 ligamål. Det ble hans beste sesong i Milan-drakt.

Totalt fikk han med seg 150 kamper og scoret 63 mål for den italienske storklubben.

Det er for øvrig ventet at en annen brasilianer, Robinho, også vil forlate Milan i vinter. Det er imidlertid ikke avklart hvor den tidligere Real Madrid-mannen havner.

Les flere saker fra 2012:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken