Gå til sidens hovedinnhold

- Alle i rommet hørte at Messi gråt

Barcelona-stjernen var knust, avslører Maradona.

Det er ingen tvil om at Lionel Messi er blant verdens beste spillere, om ikke den beste. Likevel har han tidvis fått kritikk for sine prestasjoner for det argentinske landslaget.

Deler av kritikken går på Messis nasjonalfølelse, og Barca-stjernen er beskyldt for å føle seg mer spansk enn argentinsk.

Nå går Argentina-legende Diego Maradona ut og tar Messi i forsvar.

Maradona var Argentina-trener under VM i 2010, og det ble en trist avslutning på mesterskapet med et 0-4-tap mot Tyskland i kvartfinalen.

- Messi gråt
Maradona hyller Messi og kritiserer dem som setter spørsmålstegn ved superstjernens kjærlighet til Argentina.

Han husker fortsatt et av spillermøtene etter tapet mot Tyskland i 2010, for Messi var den som tok nederlaget mest innover seg, sier fotball-legenden ifølge Fox Sports.

- Da vi hadde en samling i etterkant av VM, var det han som gråt mest. Det sier jeg til alle idioter som påstår at han ikke har følelser for landslagsdrakten. Alle i rommet den dagen satt og hørte at Messi gråt. Bare Messi gråt, sier Maradona.

Han mener likevel at Messi har fått mer respekt fra den argentinske fotballfansen den siste tiden.

- Nå er alle venner med Messi. Men da han ikke scoret noen mål eller sang nasjonalsangen, var han en spanjol, sier Maradona.

Kaptein på landslaget
Nylig ble han også gjort til kaptein for landslaget. Overraskende, sier 25-åringen selv, for han har fått med seg kritikken.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli kaptein for det argentinske landslaget. Folk sa mye rart om meg. Jeg fikk så mye kritikk at jeg aldri trodde jeg skulle få tillit som kaptein. Den store drømmen nå, er å vinne fotball-VM. Det ville vært det største etter å ha oppnådd alt med Barcelona. Et VM-gull ville ha vært fantastisk, sier han.

Messi har tidligere fortalt om sitt gode forhold til mannen som ofte er beskrevet som tidenes beste fotballspiller.

- Både mitt personlige og profesjonelle forhold til Maradona er utrolig. Det gjelder ikke bare meg, men alle. Det er imponerende å se hvordan han behandler spillerne sine, sa Messi i 2009.

Nylig ble det også kjent at Messi ønsker å avslutte karrieren i hjemlandet. Barceona-stjernen forlenget forrige uke kontrakten med Barcelona, og er bundet til klubben frem til han er 31 år.

- Jeg vet ikke når, men en dag vil jeg spille i Argentina. Det går ikke an å sette en dato for det, for man vet aldri hva som skjer i fotball, men det er en drøm. Jeg har alltid ønsket å spille i Argentina, sier Messi.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '78AED69A3DBF44D6A337E0CB1034865B', 'to764b5qtkd21ds8szq0awtmv', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-to764b5qtkd21ds8szq0awtmv', 'eplayer14');
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken