Gå til sidens hovedinnhold

- Alltid vært Nevland-fan

Ser vi nordmannen fra start i lørdagens oppgjør mot Wigan?

Erik Nevland hadde et fantastisk innhopp i forrige helgs oppgjør mot Portsmouth og scoret to mål i 3-1-seieren.

Siddisen har slitt med spilletid i londonklubben, men etter drømmeinnhoppet åpner Fulham-manager Roy Hodgson nå for at det kan bli mer spilletid for angriperen.

- Han har alltid banket på døra til førstelaget. Det har ikke vært spørsmål om noe annet. Det er mer et spørsmål om kombinasjonene på topp, sier Hodgson til Fulhams hjemmeside.

Erik Nevland levner ingen tvil.

- Jeg er klar, sier angriperen til TIPS.

Gir seg ikke
Han holder håpet oppe til tross for at det så langt i årets Premier League-sesong ikke har blitt noen kamper fra start.

- Jeg hadde jo selvsagt trodd jeg skulle spille mer da jeg signerte for klubben. Samtidig visste jeg at det ville bli tøft. Da gjelder det bare å gripe muligheten når den byr seg, sier han.

Nordmannen har måtte innfinne seg i at Bobby Zamora og Andy Johnson har vært foran han i køen på Craven Cottage. Nå er han nærmere en plass i Fulhams startoppstilling enn noensinne.

- Erik er en god spiller. Han er kapabel til å spille alene på spissplassen, slik jeg har sett ham gjøre for Viking. Nå er han virkelig nære førstelaget, så det er bare et spørsmål om vi skal ta den avgjørelsen, sier den tidligere Viking-treneren.

Men Hodgson hinter til at nordmannen heller kan få en rolle som superinnbytter.

- Det er ingen tvil om at Nevland kommer til å få mange kamper fram til sesongslutt, og det kan hende han får starte. Men det kan hende at det beste for ham og oss, er at han kommer inn etter 25-30 minutter.

- God avslutter
Fulham har gjort det meget bra i år, og kjemper på den øvre halvdelen av tabellen. I så måte er de i mye samme situasjon som Wigan fire poeng opp på tabellen. Kampen til helgen blir således en nøkkelkamp.

- Vi har gjort det bra, men det er samtidig veldig tett. Vi ser ikke oppover på tabellen, vi må passe på å holde så mange lag som mulig bak oss. I den forstand er ikke Wigan-kampen noen nøkkelkamp, mener Nevland.

Hodgson legger i hvert fall ikke skjul på sin beundring av angriperen.

- Fansen vår bør innse at jeg alltid har vært en Nevland-fan, fordi han er en god avslutter og en god spiller, avslutter Fulham-treneren.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken