MOLDE - ROSENBORG 4-2:

ULLEVÅL (Nettavisen): Det var en skuffet Rosenborg-trener som møtte pressen etter søndagens cupfinale, som endte med 4-2-seier til Molde.

Per Joar Hansen la ikke skjul på at han var misfornøyd med hvordan laget hans opptrådte på defensive dødballer. I tillegg var ikke Perry helt fornøyd med sin ellers så solide stopperduo.

- Altfor feige
Tore Reginiussen og Stefan Strandberg har vært sterke bidragsytere til at Rosenborg er det laget som har sluppet inn færrest mål i Tippeligaen i 2013, men Perry likte ikke det han så søndag.

- Jeg synes ikke forsvarsspillet vårt i dag var spesielt godt. Backfireren i dag var altfor feig, og jeg sa det til dem i pausen også. De var altfor redde for bakrom og altfor dårlig til å pumpe, sier Per Joar Hansen.

- Stefan og Tore har vært veldig bra på å styre akkurat det denne sesongen, men jeg sa til dem at dem var altfor feige, noe som gjorde at vi fikk en del mellomromsproblematikk, fortsetter han.

Strandberg: - Hadde ikke kontroll
Strandberg bekrefter at trener Per Joar Hansen sa klart ifra at han krevde forbedring i den andre omgangen.

- Perry sa at han mente vi kunne pumpe litt mer. Vi følte at vi ikke hadde helt kontroll og da ble det som det ble i førsteomgang - vi sto ikke så høyt. Når han sier det, tar vi det til oss. Du får spørre han om han er mer fornøyd med annenomgang, sier Strandberg til Nettavisen.

Det var ikke Per Joar Hansen.

- Den store sjansen Molde skaper i starten av den andre omgangen er også et resultat av litt for dårlig forsvarsspill. Vi har ikke gitt bort så mange sjanser i år egentlig - det var litt «kokkelimonke-sjanser» av og til.

- Dessverre blir slike kamper avgjort på små detaljer, det er det som avgjør. 2-2-målet kommer på en dødball, som vi absolutt bør håndtere. Og så gir vi bort et veldig unødvendig frispark. Vi vet at Magne Hoseth har en god venstrefot. Da snur Molde kampen på to unødvendige situasjoner, som vi burde ha unngått.

- Samler ikke på sølv
Stefan Strandberg er klar på at spillerne må dele skyld for dødballmålene laget slipper inn.

- Det er personlige oppgaver man har. Hvis ikke man følger mann, blir det en ledig mann. Det er vanskelig for oss som forsvarsfirer å gjøre så mye med den biten, utenom vår egen jobb.

Midtstopperen ser ingen grunn til å feire søndagens sølvmedalje.

- Rosenborg er den eneste klubben i Norge der man ikke er fornøyd med to sølv. Alle andre klubber ville ha hæla i taket på en dag som dette, men vi har valgt selv å være i Norges største og beste klubb. Ingen er mer skuffet enn oss over to sølv. Jeg samler ikke på sølvmedaljer, såpass ærlig skal jeg være. Alt handler om å vinne. Når vi ikke gjør det, er vi selvfølgelig superskuffa.

Dermed må Rosenborg ta til takke med to sølvmedaljer denne sesongen, mens det er duket for folkefest i Molde søndag kveld.

LES OGSÅ: