Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig skadd i trailerkrasj

En 33 år gammel mor fikk alvorlige hodeskader. Hennes tre barn slapp fra det uten alvorlige skader.

Tirsdag kveld kolliderte en trailer med to personbiler på strekningen mellom Hundorp og Frya på E6 i Sør-Fron kommune i Gudbrandsdalen.

- To personbiler og en trailer er involvert, men vi vet ikke noe om hendelsesforløpet utover at det er svært glatt, sa operasjonsleder Sigmund Kåpvik ved Gudbrandsdal politidistrikt til Nettavisen tirsdag kveld.

Tre barn

I en av personbilene satt en 33 år gammel kvinnelig sjåfør og hennes tre barn på 12, 9 og 8 år. Kvinnen ble fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader. Sykehusets informasjonssjef, Alf Bøhler, opplyser til Nettavisen onsdag morgen at kvinnens tilstand er stabil, og at hun er under intensivbehandling.

Til alt hell slapp hennes tre barn fra ulykken uten alvorlige skader.

- Barna har det bra. De har ingen alvorlige skader, opplyser vakthavende lege, Ole Christian Kleven, på kirurgisk avdeling ved sykehuset på Lillehammer til Nettavisen

I den andre personbilen satt det to personer. Disse ble kjørt til sykehuset på Gjøvik. Det er usikkert hvor alvorlig skadeomfanget er.

Flere trailerulykker

For snaue to uker siden omkom en mor og to sønner i en ulykke på E6 ved Fåvang, bare få kilometer fra tirsdagens ulykke.

Det var svært glatt i Gudbrandsdalen tirsdag kveld, og flere sjåfører klaget på mangelfull strøing. Det skjedde også to andre mindre ulykker i distriktet tirsdag.

Ved Lesja kjørte en trailer av veien, og sjåføren ble kjørt til sykehus med kuttskader. Ved Hunderfossen kolliderte to biler. To personer ble kjørt til legevakten.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka