Gå til sidens hovedinnhold

Anelka linkes til Chelsea

Bolton og Chelsea diskuterer en mulig overgang for Nicolas Anelka.

Nicolas Anelka skrev tidligere i år en fireårs-kontrakt med Bolton. Men ettersom franskmannen nå har scoret ti mål for Bolton i høst er de store klubbene blitt interessert. Mest trolig er det Chelsea han kan havne i. Det skriver Europsport.com

- Bolton og Chelsea diskuterer muligheten for en overgang. Jeg håper virkelig det skjer, spesielt for det jeg får muligheten til å spille i Champions League. Men inntil kontrakten er signert og jeg blir presentert for pressen i min nye trøye vil ingenting gjøres, fortalte Anelka til den franske sportsavisen L`Equipe.

Men også MAnchester City skal være interessert i kampen om den merriterte spissen. Denne valgmuligheten kunne også Anelka tenke seg.

- Jeg vil til en større klubb. Det har Manchester City blitt under en trener som Sven-Gøran Eriksson, som jeg var klar til å spille under i Lazio i 1999, forteller Anelka.

Han syns heller ikke det er noen straff å bli igjen i Bolton. Trolig kommer Bolton til å kreve rundt 210 millioner kroner for Anelka. Det betyr i tilfelle at han vil bli en kjempehandel for Bolton som betalte under halvparten av den summen for Anelka da de kjøpte han fra Fenerbache i 2006.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping