Franske Toulouse har tapt tre av de fire siste kampene, og har dermed falt ut av medaljekampen i den franske ligaen.

Og etter helgens 1-2-tap hjemme for Evian var trener Alain Casanova rasende, og navnga tre spillere han mente hadde sviktet.

Vil prate med syndebukkene
Det tre var tyrkiske Bulut Umut, portugisiske Paulo Machado og norske Daniel Braaten (29).

- Jeg kommer til å snakke med Bulut på tomannshånd, fortalte Casanova til La Depeche du Midi.

- Men han er ikke den eneste. Jeg vil også understreke noe for enkelte andre. Braaten og Machado, sa treneren videre.

Lokalavisen påpekte at det var sjelden at en trener trekker ut enkeltspillere på den måten, og spurte om hvorfor han gjorde det nå.

- Jeg føler at de har sveket meg. Når du er landslagsspiller er du nødt til å vise mer. Jeg forventer mye mer av dem, sier Casanova.

Manglende motivasjon
- Jeg er sint, men det er normalt. Du vet hvor mye jeg hater å tape. Det er enda mer irriterende når noen spillere mangler motivasjon, sier Casanova til Le Depeche du Midi, og fortsetter:

- Jeg snakker ikke om prestasjon her, men innstilling. Vi er nær ved å kvalifisere oss til Europa, noe som vil være et fantastisk resultat. Da kan du ikke mangle motivasjon, lyst og guts, mener treneren.

Braaten er inne i sin fjerde sesong for Toulouse, og har vært på banen i totalt 18 av lagets 33 seriekamper, men bare sju ganger har han spilt hele kampen. Nordmannen står med ett mål, som kom i 3-1-tapet for Paris St. Germain.