Gå til sidens hovedinnhold

Anne-Kat. bytter TV-kanal

- Vårt mål er å være norgesmester i humor, og Anne-Kat. er så definitivt Norges morsomste kvinne, sier TV-kanalen.

Humordronning Anne-Kat. Hærland melder overgang til TVNorge, opplyser TV-kanalen.

– Vi har signert en treårskontrakt med Anne-Kat. Prosjektet utvikles i samarbeid med Fredrik Skavlans selskap Monkberry, forteller TVNorge-sjef Harald Strømme.

Komiprofil Anne-Kat. Hærland er det nyeste medlemmet i TVNorge-familien, bekrefter kanalen på tirsdag.

- Hærlands prosjekt inngår i TVNorges humorsatsing, og utvikles i samarbeid med Fredrik Skavlans produksjonsselskap Monkberry, opplyser TVNorge.

Administrerende direktør Harald Strømme sier at han er stolt over den ferske avtalen med komikeren og programlederen, som blant annet er kjent fra Nytt på nytt og Lyngbø og Hærlands Big Bang på NRK.

– Dette er en bekreftelse på at vi tar humor på alvor, og at flinke folk ønsker å være med på denne reisen. Vårt mål er å være norgesmester i humor, og Anne-Kat. er så definitivt Norges morsomste kvinne. Jeg er glad og stolt over at hun har troen på TVNorge, og gleder meg til å se resultatet på skjermen. Det skader jo ikke å ha Fredrik Skavlan med i kulissene heller, sier Strømme.

Hærland selv er svært fornøyd med kanalbyttet.

– Dette gleder jeg meg veldig til å jobbe med! Jeg ser fram til å bli en del av humorsatsingen til TVNorge, kanalen har gjort veldig mye spennende for TV-humoren de siste årene, sier Anne-Kat.

Hun holder kortene tett til brystet når det gjelder hva slags program hun skal lage.

– Det er foreløpig hemmelig. Vi er i en veldig tidlig utviklingsfase nå. Men at det blir gøy, er garantert, sier den rykende ferske TVNorge-profilen.

Harald Strømme sier en en pressemelding at han utsteder lattergaranti med kanalens forsterkede humorlag.

- Med en humorstall som inkluderer Ylvis-brødrene, Espen Eckbo, Thomas Giertsen, Lene Kongsvik, Jan Fredrik Karlsen og Anne-Kat. Hærland har jeg vanskelig for å se hvem som skal slå oss på humortronen framover. For en fantastisk gjeng! Jeg lover norske seere mange latterkramper foran skjermen, avslutter Strømme.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken