Gå til sidens hovedinnhold

Åpent i Drammen

Banker med straffespark! Helt uspilt, men se opp! Frekt objekt som dukker opp med gode rapporter i ryggen! Nytt snadder blir servert til løpene i Drammen!

Sportspills meny søndag:
V4 Rättvik:
Vi jakter ny suksess i Sverige
V64 Jägesro: Internasjonal V64 med norske favoritter
Oddstips 1: Norge MÅ vinne
Oddstips 2: Jerv-eventyret stopper i Kristiansund
Oddstips 3:
Portsmouth er på vei tilbake
Tippekupongen: Norges EM-sjanser er ikke over

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

Følgende info ble servert på den store overraskelsen:
V65-1 : 2 Maksi Amour –
Vi prøver oss med en skrell i innledningen, på en hest som er på vei opp i form, og det er aldri feil på slutten av en lang sesong. Den var bra etter pause nest sist, mens den sist ble sittende fast i det lengste, og den så pigg og fin ut i målgangen med krefter igjen. Er lørdag 40m billigere ute kontra Greyhound D’Estino som den har møtt tidligere, og skulle det klaffe med opplegget, ja, da er vi litt inne på at luringen Svein Ove Wassberg kan felle favorittene med vårt sjokk!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 No Limit LA (V65-3) spør normalt sett ingen om seieren, men ellers byr Drammen på en åpen og spennende V65-omgang! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 9 Stumne Scott (32,4%) – Har ikke gjort mye feil på slutten, og smultringen sist skal man ikke vektlegge for hardt. Blir nemlig sittende bom fast i mål med alle kreftene sine igjen. Står litt sjansebetont til på søndag, og vi velger derfor å ikke la den stå alene på våre bonger. Er dog en motivert favoritt, og en bra sjanse har den om det ikke blir feil. 11 Kongsrud Terna (2,8%) – Er ute som et sistevalg i et «Fagblad», og den blir garantert ikke mye spilt. Raden skremmer nok ingen, men fakta er at den røpet full form sist ved å gå helpigg inn i mål etter sene luker. Kunne kjempet om seieren med flyt den dagen! Er ikke enkel å vinne med, men med flyt er den skrellaktuell!

V65-2 : 8 Tyri Stjernen (6,6%) – Kommer ut etter pause, og det er gode rapporter på den. Møtte før pausen på en helt annen verden av hester kontra det den møter her, og nest sist blir den treer fra dødens i et løp som meget gode Lustra Loke vant… Skikker den seg på søndag, og kommer seg rundt uten noen galopp, ja, da snakker vi normalt sett om en flott mulighet for dette frekke draget!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 No Limit LA (62%) – Har et straffespark foran seg på søndag, og dette er vår klare banker mot lukene! Gikk en helt strålende sisterunde på Bjerke nå sist, og på klokken vår stod det da 11,1 s 800m med krefter igjen. På søndag blir det gratis tet om den takler sporet, og da er dette løpet over. Vi spekulerer ikke, og her går vi ALL IN!

V65-4 : 11 Zola Classic (5,4%) – Dette er et dårlig løp hvor det er et relativt klart skille på hestene. Draget vårt kommer ut fra formstallen til Trond Anderssen/Kristian Malmin, og fra den stallen er det ufarlig å servere objekter ifra for tiden. Når det gjelder hesten vi plasserer først så røpet den form etter pause nå sist ved å gå en klart bra sisterunde! Skulle den være ytterligere forbedret til løpet på søndag så kjemper den nok i fremste rekke, og den må med på alt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Silkegull (18,6%) – Tidsløp er kanskje de dårligste løpene som skrives ut i Norge, og også her er det en veldig forskjell på grunnlagene. Vårt store drag står svært billig inne i dette tidsløpet, og den varslet dessuten form etter pause sist. Fullførte da fint mot klart bedre hester enn dette. Skal normalt sett ha gått fremover med denne blåseren i kroppen, og den er selvskreven på bongen.

V65-6 : 1 Sander Invalley (32,1%) – Er en 3-åring under utvikling, og den gikk helt strålende etter en galopp på 30-40m sist. Løste bra ut bak bilen da, og fra dette sporet blir det nok full bøtt direkte. Skulle Truls Desserud forsvare sitt innerspor med Sander Invalley, ja, da burde dette være kjørt. SPILLES!

Kommentarer til denne saken