* David Villa har vært linket bort fra Valencia og til engelsk fotball i hvert eneste transfervindu de siste årene. Så også nå. Chelsea skal stå klare med nærmere 400 millioner kroner for den spanske stjernespissen, melder Daily Express.

* Det er ikke lenge siden Zlatan Ibrahimovic gikk til Barcelona, men det hindrer ham ikke i å bli linket til andre klubber. Ifølge Daily Mirror skal Manchester City prøve seg på den svenske stjernespissen i januar. City ønsker også å hente Inter Milans forsvarsspiller Maicon.

* Daily Telegraph melder på sin side at nyansatt City-manager Roberto Mancini er nære på å hente en annen Inter-forsvarer til Manchester. Ivan Cordoba skal være mannen Mancini først henter inn i januar.

* At Liverpool skal være interessert i Real Madrids Ruud van Nistelrooy er noe alle som følger denne spalten vet, og også Tottenhams Roman Pavlutsjenko har vært nevnt som et mulig spissalternativ for de røde. Nå nevnes de begge igjen. Av Daily Mail denne gangen.

* Men det stopper ikke der, for noe må helt klart gjøres på Anfield. Mange vil mene at det beste hadde vært om Rafael Benitez tok sin hatt og gikk, blant annet som følge av floppkjøp som Sotirios Kyrgiakos. Istedenfor skal du ikke se bort fra at det kommer nok en greker inn porten. Denne gangen er det Olympiakos høyreback Vasilis Torosidis som skal stå høyt på ønskelisten, ifølge Daily Mirror.

* Også på vingen ønsker Benitez å styrke laget. Argentinske Maxi Rodriguez hos Atletico Madrid skal være et mål i så måte, i første omgang på lån, melder Daily Mail. Klubben vil få hard konkurranse av Boca Juniors om spilleren, hvis kontrakt med Atletico løper ut til sommeren.

* Arsenals manager Arsene Wenger går stikk motsatt vei av Benitez. I tillegg til å ha en plan i angrepsspillet, klarer franskmannen både å hente inn svært talentfulle unggutter, samt gi dem muligheten på førstelaget og utvikle dem til toppspillere. To forskjellige verdener der altså. Nå er det Flumineses brasilianske stjerneskudd Wellington Silva Wenger vil hente til London for drøye 30 millioner kroner. Silva var nylig på prøvespill hos Arsenal, men vil uansett ikke kunne skrive under for klubben før han fyller 18 år i januar 2011, melder Daily Mirror.

* Det skal mye til om London-nabo Tottenham henter noen nye spillere i januar-vinduet. I hvert fall om vi skal tro manager Harry Redknapp. Han sier til The Guardian at mulighetene for at Tottenham signerer noen i januar er "veldig, veldig, veldig, veldig små".

* Istedenfor kan spillere forsvinne ut porten på White Hart Lane. I tillegg til nevnte Pavlutsjenko kan høyreback Alan Hutton være på vei ut. Sunderland skal stå klare med snaue 40 millioner kroner for skotten, skriver Daily Mail.

* Også «norske-klubben» Fulham kan få forsterkninger i januar. Manager Roy Hodgson skal være interessert i å hente Roma-spiss Stefano Okaka på lån, skriver samme avis.

* Birmingham har mislyktes i å hente Manchester Citys keeper Joe Hart på permanent basis etter at Hart nå er på lån i klubben. Birmingham ser også ut til å gå glipp av Glasgow Rangers' spiss Kris Boyd, skriver The Sun.

* Aston Villas manager Martin O'Neill vurderer å legge inn et bud på litt over 20 millioner kroner for Stokes angriper James Beattie. Samtidig håper han å beholde Emile Heskey, selv om om Heskey skal være ønsket av både Liverpool, Fulham, Wigan og Chelsea, skriver Daily Mail.

(Kilde: BBC)