Gå til sidens hovedinnhold

Årets sikreste V5-vinner

Nettavisen singelstreker frontrunneren Liz Ideal og kjempefavoritten Tangen Scott i en lettløst V5B på Drammen.

Klikk her for gratis V5B-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Fjorårets Derbyvinner 5 Tangen Scott blir nok en av årets største V5-favoritter i V5-4B på Drammen i dag. Moe Odin-sønnen har levert fire strålende løp etter sin Derby-triumf, og må nesten ”brekke” beina skal han gå på et nederlag. Motstanden skremmer ikke og årets første seier blir med letthet bokført her.

Tet og slutt i V5-innledningen?
Tom Forkerud har gjort et godt stykke arbeid med 4 Liz Ideal og Capital Idea-sønnen blir vår første banker for dagen. Vi tror den formtoppede 7-åringen spinner til tet og leder rundt om for Kai Johansen. Selvom motstanden er skjerpet er ikke Forkerud-traveren lett å skubbe seg på i tet - spesielt ikke på en bane som Drammen. Innsatsen i den siste starten i Sverige var det lite å utsette på der han spurtet inn til seier på fine 15.1 tross tunge baneforhold.

4*2*3
Ja, det tror vi kan være løsningen på de tre øvrige avdelingene, og da har vi isåfall løst B-veddemålet på kun 24 rekker. Formtoppede 6 Aqua Frost og 11 Obrigada bør ha et bra bud på løpet i den andre avdelingen.

Klart best på kapasitet i den tredje avdelingen er duoen 2 Mørtvedt Jerkaran og 6 Eskelands Odinson. Travsikre er de ikke, men mot slett motstand bør de gjøre opp om seieren i feilfrie utgaver.

Et heftig sprintløp avslutter V5B-rebusen hvor vi har klart mest tro på tetløperen 4 Jet Halbak. Gunnar Austevoll setter seg opp bak en hest på vei opp i form, og vi tror seiersjansene er gode i fra tet på en sprint i Drammen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 84, 378 og 960 kroner som du kan kjøpe i boksen oppe til venstre.

Det største forslaget er en samlebong der vi akter å ta V5`en hele 40 ganger.