Kampen mellom Nigeria og Argentina endte overraskende med hjemmeseier og sifrene 4-1.

Først satte Nigeria inn sine fire scoringer før Argentina, med Mauro Bosseli, satte inn reduseringen syv minutter på overtid.

Selv om resultatet i seg selv var overraskende er det den uvanlige spilleaktiviteten rundt opgjøret som har gjort at FIFA nå vil etterforske kampen, det melder Daily Telegraph.

Grunnen er at veldig mange valgte å satse penger på at det ville bli ett mål til på stillingen 4-0 til Nigeria og FIFA har mistanke om en ny kampfiksing.

- FIFA kan bekrefte at oppgjøret mellom Nigeria og Argentina er en kamp vi har fulgt ekstra nøye, og den er en del av den pågående etterforskingen til FIFA, sier en tallsmann i det internasjonale fotballforbundet.

For 86 minutter ut i kampen var oddsen over 4.50 på at det ville bli et femte mål i oppgjøret, og det skal ha blitt spilt opp mot åtte millioner kroner på at kamputfallet ville bli nøyaktig det.

Dommeren i oppgjøret, Ibrahim Cheibou fra Niger, har tidligere vært innblandet i en kampfiksingssak og er under etterforskning av det internasjonale fotballforbundet.

Under er et sammendrag av kampen. Argentinas scoring syv minutter på overtid kommer ca. 6:50 minutter ut i klippet.

HTML EMBED