LA MANGA (Nettavisen): Onsdag spilte Odd Grenland treningskamp mot Sjakhtar Donetsk på La Manga, og det norske laget vant etter scoringer av Morten Fevang og Frode Johnsen.

Det ukrainske storlaget stilte med et b-preget mannskap, men et par stjerner fikk de norske spillerne testet seg mot, som for eksempel Douglas Costa og tidligere Arsenal-profil Eduardo da Silva.

Eduardo, som spilte andre omgang, ble fort omringet av utenlandske journalister etter kampslutt, men tok seg tid til en liten prat med Nettavisen.

Skryter av Odd og AaFK
Der benyttet han anledningen til å skryte av den norske motstanden.

- Odd er et godt lag, og vi slet med å få til spillet vårt. Vi møtte også et bra lag på mandag (Aalesund) og spilte 2-2. Jeg synes de norske lagene har vært veldig vanskelige å spille mot, skryter Eduardo.

- Ble du imponert av noen spillere?

- Ja, men jeg kan ingen navn. De hadde noen gode midtbanespillere, sier Eduardo.

Ble utvist
Spissen ble utvist ti minutter før slutt, uten at tilskuerne skjønte grunnen. Etter kampen forklarte han hvorfor.

- Jeg fikk rødt kort fordi jeg ba dommeren gi oss straffespark. Han overreagerte, og jeg skjønner ikke hvorfor han viste meg ut, sier han.

Ifølge Odd-kaptein Morten Fevang var det røde kortet fullt fortjent.

- De sutret på dommeren konstant gjennom hele kampen, forklarte han.

Til tross for det røde kortet og tapet mot Odd Grenland, var Eduardo i godt humør da han snakket med Nettavisen etter kampslutt.

Han forteller at han fortsatt har et øye på engelsk fotball.

- Jeg følger fortsatt Premier League tett, det er den beste ligaen i verden, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Savner Premier League
- Hva tror du om gullkampen?

Jeg tror det blir jevnt mellom Manchester-lagene. Tottenham tar nok tredjeplassen, så jeg håper Arsenal klarer å kjempe seg til fjerdeplassen og Champions League-spill. Det blir spennende, sier han.

- Savner du å spille i Premier League?

- Jeg trives her, men noen ganger når jeg ser Premier League på TV, savner jeg å spille der. Men hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden. Alt er mulig, sier den gamle Arsenal-spissen.

Behold Wenger!
Han følger fortsatt Arsenal tett, og mener de har hatt uflaks denne sesongen.

- Da jeg ble klar for Arsenal for fire år siden, var klubben i en ganske lik situasjon som de har vært i år, med mange skader og dårlig uttelling. Men Arsenal er en stor klubb, og jeg er sikker på at de slår sterkt tilbake, sier han.

Tror du Wenger er trygg i jobben?

- Jeg vet ikke, og kan ikke si for mye om det. Men jeg likte å trene under Wenger, og lærte mye fotball av ham. Han er en av de beste managerne i verden. Jeg mener de bør beholde ham, avslutter Eduardo, før han ble dratt videre til intervjuer med ukrainske TV-stasjoner.