Arsenals Andrej Arsjavin bekreftet mandag at han ikke kommer til å spille onsdagens mesterligaoppgjør mot Porto.

Stjernespilleren sliter med en hamstringskade som han pådro seg i ligaoppgjøret mot Liverpool forrige uke.

- Om alt går etter planen, så vil jeg være tilbake på banen allerede i neste ligakamp mot Sunderland. Kampen mot Porto kommer jeg imidlertid ikke til å spille, sier han ifølge Reuters.

Alexander Song ser også ut til å gå glipp av Porto-kampen. Midtbanekrigeren skadet kneet i kampen mot Liverpool, og er dermed også høyst usikker til mesterligamatchen.

Mesterligaen følger du selvfølgelig i Norges raskeste livesystem både tirsdag og onsdag denne uken.

Null hull mot United
Mens Arsenal altså må klare seg uten en av sine målfarlige spillere, så skulle nok også AC Milan-manager Leonardo ønske at Manchester United måtte ha klart seg uten sin mest målfarlige spiller når de to lagene møtes til dyst på San Siro tirsdag.

Brassen er klar på at hans lag er nødt til å angripe det engelske topplaget, og at det samtidig, i ekte italiensk stil, er helt nødvendig å unngå baklengsmål på hjemmebane.

- Ett av våre store mål er og ikke å slippe inn mål mot et United-lag som alltid satser offensivt. Vi må finne en balanse mellom det defensive og offensive spillet vårt, sier Leonardo ifølge Reuters.

- Spiller flott fotball
Men selv om Milan er redd for baklengs mot United, så har ikke laget fremstått like gjerrig denne sesongen, som tidligere.

Forsvaret har vært uvanlig gavmilde i enkelte situasjoner, mens angrepstrioen Ronaldinho, Klass Jan Huntelaar og Alexandre Pato, ikke akkurat er spillere med overvekt av defensive fibre.

- Milan er et topplag som har vunnet mye ved å spille flott og teknisk fotball denne sesongen, sier Leonardo.

Tirsdagens oppgjør blir også spesielt for David Beckham. Milan-spilleren vant Mesterligaen med United tilbake i 1999, og har fortsatt sterke bånd til klubben han forlot i 2003 for Real Madrid.

- Jeg er en mye mer rutinert spiller nå, og jeg har vokst både som person og spiller. Det å ha spilt for flere forskjellige klubber har gitt meg erfaring, sier han om møtet med gamleklubben.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her