Gå til sidens hovedinnhold

- Avgjørelsen er en skam

Andre Villas-Boas forstår lite av FAs avgjørelse om å ikke straffe Fernando Torres ytterligere.

Det var i kampen mellom Tottenham og Chelsea at Fernando Torres satte klørne i ansiktet til Spurs-stopper Jan Vertonghen.

De to spillerne virket å være i tottene på hverandre flere ganger i kampen og Torres ble senere utvist for en annen duell mellom de to.

Men det var ventet at FA ville straffe Torres ytterligere når de fikk se bildene av kloringen i ettertid.

Til tross for at TV-bildene viser at spanjolen tar et tak i ansiktet til Vertonghen har det engelske fotballforbundet latt være å gi spanjolen en strengere staff på grunn av hendelsen.

- En vits
Det har nå fått Spurs-manager Andre Villas-Boas til å reagere. Han kaller FAs avgjørelse for en vits.

- Jeg vet ikke hvor vi skal starte. Det er en farse, sier Villas-Boas, ifølge Daily Mail.

- Jeg synes at FAs avgjørelse er en vits. Det er utrolig. Hvordan kan man ikke komme fram til det når man ser de bildene? Jeg synes avgjørelsen er en skam. Når komiteen ikke klarer å løse en slik sak, så synes jeg ikke de setter ut et godt eksempel, forklarer Spurs-sjefen.

Alsaker uenig med Villas-Boas
Øyvind Alsaker kommenterte oppgjøret mellom Tottenham og Chelsea for TV 2. Han synes det er greit at FA lar Torres gå ustraffet for hendelsen.

- Jeg er veldig enig det at de lar det går. Jeg har litt høy terskel når det gjelder det som skjer i kampens hete. De hadde en duell som var ganske eksplosiv gjennom hele kampen. Det var litt stygge ting fra begge to og jeg synes man må tillate litt, sier Alsaker til Nettavisen.

- Jeg vet jo hvordan reglene er; man skal ikke slå og ikke late som man slår, man skal omtrent ingenting. For meg så er det helt uproblematisk at han ikke får noen straff. Litt sånne øyeblikks tull må man kunne la gå, sier Alsaker.

Møter Anzhi
Tottenham er for øyeblikket i Russland hvor de forbereder seg på torsdagens Europa League-kamp mot Anzhi.

Spurs har fått en god start på turneringen etter at de slo Tromsø 3-0 hjemme på White Hart Lane i første kamp.

Det er riktignok ventet at russerne vil gi Spurs noe større motstand, men Tottenham er likevel storfavoritt til å ta seg videre fra gruppespillet.

Kampen kan du følge i vårt livesystem her.

Kommentarer til denne saken